Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Wild Troublemakers & The Vooo Ca Ray

Denne partyaften på HQ bliver et mash-up mellem “Big Chief Red Top & The Wild Troublemakers” og “The Vooo Ca Ray”. Førstegangsmødet bliver som intet andet på Århusiansk grund!!! De to grupper dyrker på hver deres måde New Orleans funk- og jazz musikken, og nu skal de mødes på slagmarken til en Mardi Gras-Nw’årliinz-funk-Dr. John/Neville Brothers/Meters/Wild Tshoupitulas-style festkoncert. 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ Kærlighed: 100P

THE WILD TROUBLEMAKERS:

The Wild Troublemakers spiller brass-musik fra den særlige second-line tradition i New Orleans. Det er kærligheden til musikken, kuluturen og selve byen, der driver det Aarhusianske band. Der bliver fest og farver når bandet træder på scenen med 7+ medlemmer og inkluderer publikum i byens vibrerende og dansende kultur. The Wild Troublemakers spiller af ren kærlighed til musikken, kulturen og selve byen New Orleans. De er under foreningen “NOLA”, hvis indtjeninger ubeskåret går til at hjælpe og bevare New Orleans unikke musikkultur. https://nola-aarhus.com/

 
THE VOOO CA RAY:

The Vooo Ca Ray, bedre kendt som HÅKU’s Husorkester, blev dannet i 2017 som en slags NOLA-ambassadør i Aarhus, der skulle gå forrest med at fremme budskabet om den unikke musik og kultur fra New Orleans på tværs af alle aldersgrupper – og lige præcis dette budskab skal fremmes denne aften.

Denne aften har bandet som noget helt specielt inviteret New Orleans-chefen over dem alle med til festlighederne – Johan Bylling Lang. Han står blandt andet bag Fringe Jazz Fest og er frontfigur i både Jazz Five og Tuesday Night Brass Band. Du kan forvente det helt store, når chefen selv tager både baryton- og altsaxen med på scenen.

Derudover finder man en croonsome tone i mikrofonen bag klaveret fra Emil Otto, samt en gyngende, swingende og bundsolid rytmegruppe i Søren Pedersen på trommer og Philip Akrofi på bas. Alt dette i samspil med en skarp og excentrisk blæserduo bestående af basunist Jonathan Bruun Meyer, og i aftenens anledning Johan Bylling Lang, der vil hive niveauet og underholdningen i top fra start til slut.

Alle de udødelige kompositioner fra Professor Longhair, Dr. John og Fats Domino bliver fremført med kant og nerve, og sætter under alle omstændigheder gang i dansegulvet.

Så kridt dine fineste laksko, og vær klar til en aften i kærlighedens, New Orleans’ og Aarhus jazz festivals tegn.

♥ Team HQ

]]>

nov 28 2019

Details

Date: november 28, 2019
Time: 19:00 - 03:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event

Arrangør