Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

A Night in New Orleans w. Special Guests

Mine damer og herrer – A NIGHT IN NEW ORLEANS ER TILBAGE!

Efter en sensommerpause, starter efterårs/vinter sæsonen nu op, og vi ligger ud med en lækkerbisken af en koncert til jer!

A Night in New Orleans er både en fejring af mangfoldigheden, diversitet og den fantastiske musik vi kender fra “The Big Easy”. Denne aften tager vi jer alle med på en rejse helt tilbage til rødderne af country, gospel og blues. Og i denne sammenhæng har vi hele 2 special guests, som om nogen har dyrket disse stilarter, klar til jer; Morten Rune på vokal og guitar og Christian Pedersen på el-bas.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ Kærlighed: 100P

Aftenens husorkester, The Vooo Ca Ray, består ydermere af Emil Otto på croonsome vokal og klaver, Søren Pedersen på trommer, Jonathan Bruun Meyer på Trombone og Scott Westh på trompet.

Tag en ven, din honey eller noget helt tredje under armen, og oplev nogle af Aarhus’ mest dedikerede New Orleans musikere guide dig helt tilbage til rødderne af New Orleans Rhythm ‘n’ blues.

– Og psst… husk at købe din billet i forsalg allerede nu, så du ikke går forgæves på aftenen. Billetten koster kun en flad halvtreller i forsalg!

Ses til god stemning, god musik og masser af HurriQanes! 

♥ Team HQ

]]>

okt 24 2019

Details

Date: oktober 24, 2019
Time: 20:00 - 04:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør