Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

A Night in New Orleans – Mardi Gras Party 2018 – Aarhus

En Mardi Gras fest du har ventet på i hunner år! HeadQuarters & A Night in New Orleans slår dørene op for et festbrag du sjældent vil glemme under Vinterjazz 2018. Selvom det er koldt og blæsende udenfor, bliver der hedt, som en varm sommerdag i New Orleans.
 
HUSK AT KOMME UDKLÆDT! Skal festen nærme sig det årlige karneval i New Orleans kræves det lidt af jer deltagere. Find din glimmer maske, din gamle paryk og andet godt frem og lad os vise at Danmark godt kan være med.
 
Aftenens husorkester, The Vooo Ca Ray, består af Emil Otto på croonsome vokal og klaver, Søren Pedersen på trommer, Jonathan Bruun Meyer på trombone, Scott Westh på trompet og helt specielt for denne aften selveste Hr. Henrik Silver på ægte sousafon. Som special guest i aftenens anledning, vil selveste Gregory Boyd være med på scenen. Han har blandt andet indspillet med store musikere som Dr. John, Jon Cleary og mange flere – og hvis man husker hans optræden til A Night In New Orleans tilbage i oktober 2017, så er man ikke i tvivl om at “the spirit of New Orleans” vil være til stede i egen person!
 
Aftenen sættes i gang af unge Frederik Tygesen har længe været anset som et af de store, up-and-coming talenter i dansk blues. I 2016 spillede han en del solokoncerter og opvarmede for bl.a. `Mike Andersen`og `Freddy & the phantoms“. Han har netop udsendt en ep, som er tilgængelig på diverse streaming-tjenester – og på vinyl. Musikken signalerer 60er-psykedelia, og det er da også bluesrock med klare linjer tilbage til Cream og Jim Hendrix, Frederik Tygesen serverer. Denne aften kan han opleves helt intimt – vi kan love jer for, at det bliver fremragende!
 
Program:
19.00: Dørene åbner
20.00: Frederik Tygesen (Solo)
21.00: The Vooo Ca Ray feat. Gregory Boyd (DK/US)
23.00 – 05.00: HQ Club Night
 
 
A Night In New Orleans – Mardi Gras Party 2018 fejres ikke kun i Aarhus. Dagen før – fredag d. 16. februar – skydes festen af i KBH på Huset-KBH, med bl.a. Sascha Masakowski og Jazz Five på plakaten.
 
 
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ Garderobe: 20 kr.
➤ Kærlighed: 100P
 
<3 Team HQ

]]>

feb 17 2018

Details

Date: februar 17, 2018
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør