Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Aarhus Echo holder 2 års fødselsdag på HQ!

Aarhus Echo har været i luften i 2 år den 7. december.
Det er vi mega stolte af og derfor inviterer vi til 2-års fødselsdag på HQ med lækker og gratis live musik. Vi glæder os meget til at se jer og håber I vil komme og feste sammen med os! Arrangementet er gratis og støttet af DMF Aarhus. 19:00 Dørene åbner
20:00 Gurli Octavia (Solo + en lille talk med Carsten Holm)
21:00 Zar Paulo
22:00 Fest & Dans
23:00 Sexual Healing Gurli Octavia:
Gurli Octavia har markeret sig som en overbevisende sangskriver og ikke mindst besidder hun en stemme, der i den grad er svær at ryste af sig, når først man én gang er blevet bjergtaget af hendes inderlige, til tider skrøbelige vokal, der også rummer en urkraftig storladenhed. Hendes koncerter indeholder alt fra vilde sange, der næsten bruser over af eufori til spinkle, florlette sange, der får nakkehårene til at rejse sig. Tekstuniverset er eventyrligt, legesygt og kredser om emner, der spænder fra liv og død til kærlighed og retfærdighed. I sommeren spillede hun en anmelderrost koncert på Roskilde Festival, samt på Grimfest og Smukfest, og hendes showcases på SPOT Festival blev fremhævet som en af de bedste, af Soundvenue og Gaffa i både 2017 og 2018, der har smidt følgende ord efter Gurli: ”Cirkusdatteren har udgivet ”Philophobia” og ”Lunacy”. De to ep’er fungerer på mange måder som tvillinger, der har været med til ikke blot at give solisten et velfortjent renomme på rekordtid, men lige vel iscenesat hendes lyd som en velanrettet arvtager til Tina Dickow og Agnes Obels særprægede nordiske folkepop, der taler til et moderne kollektiv af ensomme sjæle. ”Én ting er i hvert fald sikkert: Agnes Obel og deslige skal holde gevaldigt øje med bakspejlet, for der ligger altså en Octavia i overhalingsbanen.” Gurli Octavia udgav i 2017 de to EP’er, ‘Philophobia’ og ‘Lunacy’, på Like A Can Of Beans Records, hvor singlen ‘Winter Arrived’ har streamet over 600.000 gange på Spotify. P6 lyttere vil kende singlen ”You Lay Low”, som har været i flittig rotation på kanalen. Nu har hun signet med Sony Music Denmark og udgav d. 29.03.19 sin tredje og sidste EP, i debutværket ’Metanoia’. Ja Ja Ja Music har udnævnt Gurli Octavia som “One of 5 danes to watch in 2019” og beskriver hendes single ‘Clone’ som ”Masterfully written (…) With these lyrics backed by with deftly played bass interlaced with skittish percussion and delivered with surety by Octavia, the overall result is a charming and captivating folk song which confirms the Dane as a definite one-to-watch for the future.”
Zar Paulo:
Zar Paulo er et ungt aarhusiansk band bestående af fem venner, der i 2014 fandt sammen om en fælles musikalsk vision med afsæt i 70’ernes postpunk, 80’ernes artrock og deres hjembys stolte musiktradition. Efter at have debuteret med to markante singler i 2018, er det unge orkester nu ude med deres tredje single ‘I Løb’ – en stor, skæv og synthbåren popsang, der på indfølende vis fortæller om det unge menneskes udfordringer i det 21. århundrede vestlige resultat-ræs – en tematik, der i den grad ligger bandet på sinde. De tre singler demonstrerer bandets talent for at skabe store, skæve generations-popsange, der med udgangspunkt i et poetisk sangforedrag udfolder sig i en lydlig verden af varme synths, skarp guitar og en stringent rytmik. Kødet, strukturerne og teknologien mødes i omfavnelse og kamp, såvel i musikken som i bandets tematikker, hvor menneskene, og ikke mindst det unge menneske, søger at eksistere i en verden med intensiverede krav om effektivitet og resultater. Bandet har markeret sig som et betydeligt liveband til begivenheder som Smukfest 2019, Aarhus Volume ’19, Oppenheimer ‘19 og supportjobs for Tobias Kippenberger, svenske Les Big Byrd og Astronaut i Aarhus.

]]>

dec 07 2019

Details

Date: december 7, 2019
Time: 19:00 - 05:00
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør