Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Aarhus Jazz Jam #4 på HeadQuarters – Mogensen/Djursaa/Akrofi

Aftenens åbningsband består af:
Anders Mogensen (trommer)
Philip Akrofi (kontrabas)
Jacob Djursaa (el-guitar)

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Jam-start: 20.00
➤ Entré: GRATIS

 

Har du fået rystet nytåret ud af kroppen og er klar til en god gang jazz jam? Hvis ja, så skal du komme på HeadQuarters d. 25/1-2024!
Aarhus Jazz Jam fortsætter sit samarbejde med HeadQuarters, nu hver tredje torsdag – og til årets første jam vikarierer den anerkendte jazztrommeslager Anders Mogensen for Aarhus Jazz Jam’s sædvanlige jamvært og stifter Jens Emil Jensen.
Kl. 20 er der åbningssæt med guitar-wizard Jacob Djursaa, bastalentet Philip Akrofi og trommeikonet Anders Mogensen! Derefter er scenen åben! Tag dit instrument under armen eller på ryggen, og kig forbi. Det bliver megahyggeligt!

Om musikerne i aftenens husorkester:

Philip Akrofi er en lokal up-and-coming bassist, bosat i Aarhus, hvor han lige nu studerer på Det Jyske Musikkonservatorium. Philip har allerede markeret sig som en yderst fremtrædende rolle i det lokale jazzmiljø, med sin unikke lyd og swingende touch. Philip har en bred vifte af erfaringer på tværs af musikalske genrer, og spiller altid med et nærvær og fokus når han griber sit instrument.

Anders Mogensen har i mere end to årtier været en af de mest efterspurgte musikere på den danske, såvel som internationale, jazzscene. Han har været medlem af banebrydende bands som fx When Granny Sleeps, Jakob Anderskov Trio, Doky Brothers, Kasper Tranberg Yakuza Zhuffle, Lovedale og Copenhagen Art Ensemble.
Han har turneret og indspillet med jazz-giganter som Bob Berg, David Liebman, Steve Swallow, Marc Johnson, Brecker Brothers, Gary Thomas, Django Bates, Tim Hagans, Cuong Vu, Lew Soloff og Ray Anderson!
Anders Mogensen er også lærer og leder for jazzafdelingen på Odenses musikkonservatorium, og har lavet masterclasses og workshops rundt omkring i Europa, USA, Japan og Brasilien.

Jacob Djursaa er en ung dansk guitarist bosiddende i Aarhus. Han er meget inspireret af moderne jazz og 20. århundredes klassiske kompositionsmusik, hvilket afspejles i hans unikke stemme på guitaren, karakteriseret af et mangefacetteret harmonisk udtryk og en stærk melodiske sans.
Han har netop udgivet sin debutplade ”Drømmesyn” på Jaeger Community, med sin kvintet, som består af udelukkende originale kompositioner.

jan 25 2024

Details

Date: januar 25
Time: 19:00 - 02:00
Cost: Gratiskr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event