Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Aarhus Jazz Jam #5 på HeadQuarters – Bäckström/Friman/Jensen

Aftenens åbningsband består af:
Lassi Friman (el-guitar)
Jonathan Bäckström (kontrabas)
Jens Emil Jensen (trommer)

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Jam-start: 20.00
➤ Entré: GRATIS

 

Til denne omgang af Aarhus Jazz Jam får vi fornemt besøg fra Finland, når de to fantastiske finske musikere Jonathan Bäckström og Lassi Friman giver jamvært Jens Emil Jensen selskab til aftenens jam! Tilsammen udgør de Bäckström/Friman/Jensen, der efter en lang række koncerter i Finland, nu for første gang kan opleves i Danmark!
Åbningskoncerten er Kl. 20, med originale tunes fra alle bandets medlemmer og nye spændende arrangementer af jazz standarder. Derefter er jammen åben indtil sent ud på aftenen, hvor alle jazzmusikere må jamme med på scenen!
Så kom og nyd gode øl og drinks, jam med på scenen, eller bare læn dig tilbage og oplev Aarhus’ sprudlende jazzmiljø folde sig ud, når Aarhus’ unge jazztalenter og etablerede profiler samles i et musikalsk møde hvor alt kan ske!

Om musikerne i aftenens husorkester:

Jonathan Bäckström (FI) er en bassist, komponist og improvisator fra Finland. Efter sin uddannelse fra Novia UAS, flyttede han til Helsinki i 2019, hvor han nu har base. Her er han en yderst aktiv og efterspurgt musiker. Nævneværdige bands og projekter inkluderer Jonathan Bäckström Quartet, solo works, Wärnheim/Bäckström duo, Ida Alanen trio, Adi Stoenescu trio, Holmes/Bäckström/D’Anna trio, Somnambul, Bäckström/Friman/Jensen og meget mere.

Lassi Friman (FI) er en guitarist og komponist fra Tampere (Finland). Med base i Helsinki, studerer han på det eftertragtede Sibelius Academy jazz program, hvor han lige nu er på udveksling på Conservatorium van Amsterdam. Frimans tilgang til at spille og komponere inkluderer idiomer fra forskellige æraer af jazzmusikken, men med en personlig og moderne tilgang til guitaren.

Jens Emil Jensen er en fremadstormende jazz-trommeslager og komponist, bosat i Aarhus. Her har han netop færdiggjort sin kandidat ”Nordic Master In Jazz”, som også inkluderede studier i Helsinki og Stockholm. Jens Emil er fast jamvært og medstifter af Aarhus Jazz Jam, og med knap 100 arrangerede jazz-jams i bagkataloget, kan man være sikker på at jammen er i trygge hænder! Jens Emil har spillet med flere af de største danske jazzprofiler, og hans aktive projekter inkluderer bl.a. Bäckström/Friman/Jensen Trio (FI/DK) samt jazz/fusion kvintetten Odd Pocket med Jens Emils egne kompositioner.

feb 15 2024

Details

Date: februar 15
Time: 19:00 - 02:00
Cost: Gratiskr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event