Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Aarhus Jazz Jam

Aftenens åbningsband består af:
Dan Hjorth (klaver)
Jens Jefsen (kontrabas)
Jens Emil Jensen (trommer)

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Jamstart: 20.00
➤ Entré: GRATIS

Aarhus Jazz Jam er endelig tilbage og har indgået et splinternyt samarbejde med HeadQuarters! Året ud vil man hver anden onsdag kunne opleve den fantastiske stemning der opstår, når de lokale jazz cats mødes og jammer i HeadQuarters’ fantastiske rammer!
Så kom og nyd gode øl og drinks, jam med på scenen, eller bare læn dig tilbage og oplev Aarhus’ sprudlende jazzmiljø folde sig ud, når Aarhus’ unge jazztalenter og etablerede profiler samles i et musikalsk møde hvor alt kan ske!

Kl. 20:00 spiller åbningsbandet en lille koncert, og derefter er der åben jazz jam indtil sent ud på aftenen, hvor alle må spille med! Til denne aften har jamvært Jens Emil Jensen samlet lidt af et dream team til at sparke den første Aarhus Jazz Jam på Headquarters godt i gang – så man kan godt glæde sig til en skøn koncert lidt udover det sædvanlige, inden det går løs med den åbne jam!

Om musikerne i aftenens husorkester:

Dan Hjorth er en kritikerrost dansk pianist, komponist og improvisator bosiddende i Aarhus, hvor han lige nu studerer på konservatoriets solistlinje. Han er aktiv i orkestrene Fantasilaboratoriet, Jacob D’s Tukaan og Drømmesyn. Derudover står han i spidsen for trioen DAMA DAMA, der albumdebutererede tidligere på året.

Jens Jefsen er en af Danmarks legendariske jazzbassister og har igennem mange år vundet anerkendelse og priser for sit lyriske og lyttende spil. Jens Jefsen har fx i 70’erne spillet med mange af de store amerikanske jazzlegender som fx Dexter Gordon, Johnny Griffin, Ben Webster, Dizzy Gillespie, Art Farmer, Clark Terry, Thad Jones og mange flere! Derudover er han også kendt fra samarbejder med ikoniske danske artister som fx Povl Dissing & Benny Andersen, og har desuden udgivet 10 albums i eget navn – glæd jer til at opleve Jens Jefsen på denne magiske aften!

Jens Emil Jensen er en fremadstormende jazz-trommeslager og komponist, bosat i Aarhus. Her har han netop færdiggjort sin kandidat ”Nordic Master In Jazz”, som også inkluderede studier i Helsinki og Stockholm. Jens Emil er fast jamvært og medstifter af Aarhus Jazz Jam, og med knap 100 arrangerede jazz-jams i bagkataloget, kan man være sikker på at jammen er i trygge hænder! Jens Emil har spillet med flere af de største danske jazzprofiler, og hans aktive projekter inkluderer bl.a. Bäckström/Friman/Jensen Trio (FI/DK) samt jazz/fusion kvintetten Odd Pocket med Jens Emils egne kompositioner.

nov 15 2023

Details

Date: november 15, 2023
Time: 19:00 - 23:30
Cost: Gratis kr
Event Categories:
Website: FB Event