Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Abekejser

Abekejser 

Abekejser er et nyt skud på stammen fra toppen af det aarhusianske musikmiljø. Fem musikere med både delt bagland i jazz og worldmusic, samt en stærk profil på den elektroniske scene, Rasmus Fisker, har gået sammen og dannet et kompromisløst projekt der sparker benene væk under lytteren.

Med udgangspunkt i stærke beats akkompagnerede af både trommer og elektronisk drum machine, overbygges der med en stor sound af synth bas, synthesizers og effektrige guitarlyde. Stærke beats, lyriske akkorder og betagende melodier. Med alt dette skaber Abekejser associationer til kunstnere som bl.a. Jaga Jazzist, Steve Reich og Flying Lotus.

De fem musikere er alle aktive i det Aarhusianske musikmiljø og har spillet talrige koncerter med et bredt spektrum af projekter og artister. De har spillet sammen i mange år på kryds og på tværs. Her bør bl.a. nævnes:

Jon Døssing Bendixen (keys), Adrian Christensen (Bas), Frederik Emil Bülow som alle er medlemmer af Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet der sidste år vandt en DMA pris som ”årets nye jazznavn”. Udover det har Jon og Jeppe Lavsen (guitar) spillet og udgivet i Duoen Frost. Bandets sidste medlem er Rasmusik Fisker som har udgivet musik i eget navn under pladeselskabet Clang (http://clang.cl/).

Selvom Abekejser er en relativt nystartet gruppe er ambitionerne i skyerne. Med sublime musikalske færdigheder, samt musik der apellerer bredt og internationalt, er det Abekejsers intention at skabe broer mellem den instrumentale musik og den populære mainstream musik.

]]>

jul 20 2017

Details

Date: juli 20, 2017
Time: 21:00 - 22:30
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør