Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Adrian Christensen Quintology + TRÆVÆRK + Jon Døssing Bendixen

HeadQuarters præsenterer tre spændende artister, som alle svæver indenfor det jazzede, det klassiske og det rytmiske. Kig ind og få en oplevelse! ➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.00
​➤ Entré i døren: 40 kr.
​➤ Kærlighed: 100P
_______________________ Adrian Christensen Quintology
Med en besætning bestående af Rebecca og Gabriella Fuglsig på cello, Alberte Svenningsen og Nis Myrtue på saxofoner, har Adrian Christensen skabt et nyt udtryk, for hans musik.
Musikken er skrevet særligt til denne besætning og ligger et sted på grænsen af genrer, hvor den er svær at kategorisere. Den svæver mellem den moderne jazz, den klassiske musiks dynamiske facetter og rytmiske ideér inspireret fra hele verden. Adrian Christensen har mest begået sig som sidemand i grupper som Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet, Abekejser, Karmen Roivassepp Quartet og Balvig/Bülow/Christensen, men har nu samlet et orkester der vil præsentere musik, som han har arbejdet på igennem en længere periode. Rebecca Fuglsig – Cello
Gabriella Fuglsig – Cello
Alberte Svenningsen – Saxofon
Nis Myrtue – Saxofon(er)

TRÆVÆRK
Træværk er ny nordisk instrumentalmusik som bevæger sig på tværs af rytmiske og klassiske stilarter. I kærlighed til melodi og harmonik fortælles musikken i en dansant og åben folketone. TRÆVÆRK består af:
Jacob Agerskov Buur – violin
Asger Agerskov Buur – klaver
Dea Marie Kjeldsen – percussion
Mathilde Qvist – kontrabas

Jon Døssing Bendixen
Verdenspremiere på nyt solo klaverprojekt fra Jon Døssing Bendixen. Tag med på en rejse ind i et originalt og betagende univers hvor smukke melodier og harmonier er din guide. Den globale verdens konstante flow af indtryk bliver omdannet til strukturer af rytme og klang, der ligesom søvnens drømme, omsætter døgnets indtryk til abstrakte fortællinger. Musikken henter inspiration i verdens mangfoldighed og fusionerer gerne stemninger og klangfarver i polyrytmiske og overraskende forløb, der i en veksling mellem fastlagte – og improviserede forløb, taler intenst til lytteren på sit eget fremmede sprog. Halvdelen af koncerten er featuring Aske Døssing Bendixen på et hjemmelavet minimalistisk trommesæt.

 

]]>

mar 19 2019

Details

Date: marts 19, 2019
Time: 19:00 - 23:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event