Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

AKIRI + RAS BOLDING

AKIRI omfavner den ellers smalle 8-bit genre med en bredere poppet tilgang, der blander elektronica, guitarer, catchy melodier og de velkendte commodorelyde spillet på nintendo DS konsoller. Deres seneste album ”Send More Space” er produceret af Henrik Marstal, som også flere gange har spillet med live. AKIRI fandt sammen via en musikalsk blinddating i 2007 i cyperspace, og siden har de spillet over 150 koncerter sammen. De lod sig også bemærke både på Roskilde og Spil Dansk Dagen i 2010, hvor de spillede timelange koncerter fra en barnevogn, som blev trillet fra Nørrebro til Amager. Året efter spillede de en kritikerrost og stopfyldt koncert til Spot 2011, hvor magasinet Geiger skrev: 
 
”Det, der starter som en afart dreampop med blide klange, tilføres hurtigt et boost af røde blodlegemer, og en kærkommen eksplosion af attitude og råstyrke har indfundet sig på Train. Og selv om Anna Lidell er en meget selvbevidst performer med en ligeså selvsikker vokal(pragt)præstation, synes jeg alligevel, hun afspejler Juliette Lewis’ rockede image, Björks gryntende udtryk og Marina Diamandis’ meget sprælske og særdeles feminine sceneenergi.

http://www.akiri.dk/

Ras Bolding befinder sig i et musikalsk ingenmandsland, et sted mellem synth, goth, electronica, punk og ødelagte computerspil. Forvent sølvdragt og syntetiske hårfarver, new wave-vokal og synthesizere i lag, laserstråler og Commodore 64. På aftenen medbringer Bolding den gamle partner-in-crime, Kvartermesteren på bas samt Århus-lokale Amilie Hansen på gæstevokal og synthesizer. Bolding har gennem en årrække spillet land og rige tyndt, og hans koncerter har ved flere lejligheder modtaget ros og positive anmeldelser hos både Gaffa og Geiger. 

http://www.facebook.com/RasBoldingMusic

 

]]>

feb 07 2013

Details

Date: februar 7, 2013
Time: 21:30
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event