Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Alexia Chambi + Support: Lea Kampmann

Alexia Chambi er en 21-årig dansk/cypriotisk sanger & sangskriver, som efter flere år rundt i Europa og Sydamerika, med base i London over flere omgange, er vendt tilbage til Århus, hvor hun har udvidet sit solo-projekt med en fem-mands liveband konstellation.
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 30 kr.
➤ Entré i døren: 50 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23:00-03:00
 
Alexia Chambi:
Alexia Chambis musik trækker inspiration fra neo-soul & r’n’b med fokus på stærke hooks og gyngende grooves med et lyrisk afsæt i det personlige, men på samme tid universelle.
Sangene er skrevet på en akustisk guitar overalt fra Bolivianske træhuse til solnedgange ved Tenerifes hav, til sko-kasse værelser i Londons brummende kaos. Historiefortællingen er i centrum i sangene, svøbt i pop-strukturer, der inviterer ind i et både opløftende og sensitivt univers.
 
+ Support: Lea Kampmann
Lea Kampmann er en færøsk artist, hvis musik bevæger sig i et kontrastfyldt grænseland mellem lys og mørke. Musikken er melodiøs atmosfærisk, med et poetisk, engelsksproget tekstunivers. Musikken udspringer af folkelig musik, og er bedst beskrevet med genrebestemmelsen, Dreampop.
 
I 2017 debuterede Lea med EP’en, ‘Common Blue’, udgivet på Tutl Records (FO). Lea modtog følgende ‘Årets Artist’-pris, til Faroese Music Awards 2018. I april 2019 udkom hendes single, Sail, som blev udtaget til ‘Best of the Week’ af Apple Music. Lea arbejder i øjeblikket på nye udgivelser.
]]>

januar 30 2020

Detaljer

Dato: januar 30
Tid: 19:00 - 03:00
Cost: 50kr / 30kr forsalg
Kategori:
Genre: /
Hjemmeside: FB Event