Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

ALKYMIST + supp.

Det danske progressive doom metal-orkester ALKYMIST bevæger sig ind i tomrummet mellem himmel og helvede med deres nye album ‘Sanctuary’, ude 1. maj 2020 på Indisciplinarian. Kun halvandet år efter deres roste selvbetitlede debutalbum tager ALKYMIST endnu engang på en rejse, der bringer dig hinsides denne verden og ind i bandets sære og knusende tunge domæne og dets brutale, men også smukke og storslåede lydlandskaber.

ALKYMIST er siden 2016 gået egne veje og konstant udfordret de herskende forestillinger om tung musik med en dynamisk, nuanceret og progressiv doom metal. ‘Sanctuary’s seks numre og to lydcollager af sammenlagt 43 minutters varighed lever fuldt op til bandets eklektiske vision. Ligesom bandets første album er også den nye samling sange indspillet og mixet af Lasse Ballade (Orm, Slægt, Solbrud mv.), og artworket er udført af Anders Kidmose.

‘Sanctuary’ omfavner alle doom metallens massive karakteristika i samspil med den eventyrlystne ånd fra klassisk musik og 70’ernes progressive rock indeholdt i bandets distinkte musikalske mikstur. ALKYMISTs tilgang til musikken er befriet fra trivialiteter og begrænsninger, hvilket resulterer i en moderne fortolkning af doom metallen med intense lag af lyd og instrumentering, melodisk og kompositorisk progression og fængslende lyrik.

På Sanctuary byder ALKYMIST lytteren på en fordybende, åndelig og transcendental rejse. Tematisk forholder albummet sig til metafysiskundren, selvransagelse, flugt fra tanke og logik og ultimativt en søgen efter sjælelig og legemlig udfrielse…

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Support TBA.

nov 03 2020

Details

Date: november 3, 2020
Time: 15:00 - 15:30
Cost: 90kr / 70kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event