Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

ANNA BELL RELEASE PARTY

Anna Bell spiller autentisk og støvet soulpop med positive budskaber og fængende sangskrivning med et twist af Motown. Hun har netop udgivet sit debutalbum The Sessions

Anna Bell har vakt en del opmærksomhed i både Californien og Sydstaterne, hvor hun med jævne mellemrum har turneret de sidste par år. Hendes catchy 60’er-inspirerede popsange er flittigt blevet spillet på de amerikanske radiostationer, og flere af hendes sange har medvirket i TV-programmer i USA og Danmark, samt i flere danske og amerikanske kortfilm, reklamer og compilations. Albummet ”The Sessions” har været undervejs i et par år, og blev hovedsageligt til i Californien. 

Anna Bell er en af de 5 heldige der netop er startet på Musikkonservatoriets Sangskriveruddannelse, og hun har også været aktiv på den danske livescene med hundredvis af koncerter på bl.a SPOT Festival, Klub Mini Vega, Aarhus Festuge, Jelling Festival, og et utal af koncerter i USA. Albummet The sessions udkommer på Target d. 18. februar 2013. Singlen Love won’t wait for no one kan findes på iTunes og Spotify og videoen af Agnes Tine Tolbøll kan ses her.

]]>

feb 20 2013

Details

Date: februar 20, 2013
Time: 20:30
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event