Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Antonio Dayyani + Support: Nordlys

Den 22-årige aarhusianske trommeslager og komponist Antonio Dayyani er i sommeren 2022 klar med sit debutalbum ”Herfra Kan Det Kun Gå To Veje”. Det fejrer vi med en release-koncert d. 9. juni!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 90 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 22.00 – 02.00

Antonio Dayyani:
Den rolige og lyriske musik blander folk og nordiske toner med en omfavnende jazzfeeling. De afslappede rammer, som musikken er skabt i, giver musikerne plads og mulighed for at vise deres personlighed og overskud i ro og mag. På den måde sætter hver enkelt musiker sit eget tydelige aftryk på pladen. Det hele bindes sammen af Antonio Dayyanis velformede kompositioner, der med fine melodilinjer, disede arrangementer og underspillede, men alligevel fængende, rytmiske greb sætter en behagelig søndagsstemning. Albummet er liveindspillet og indeholder den nerve og intensitet, som kun en liveoptræden kan medføre.

”Herfra Kan Det Kun Gå To Veje” er produceret af Dennis Ahlgren, der har arbejdet sammen med en perlerække af danske kunstnere som Tina Dickow, Dicte, Total Hip Replacement, Camille Jones og Kajsa Vala.

Antonio Dayyani har altid haft musikken ved sin side i forskellige afskygninger, og i forsøget på at finde ud af, hvilken vej man skal gå, er ”Herfra Kan Det Kun Gå To Veje” opstået som den første rodfæstning i den unge kunstners karriere.

Nordlys:
Nordlys er en meloditrio i et utraditionelt og moderne format bestående af trompet, saxofon og kontrabas. Musikken som spilles er en form for kortvarig flugt fra måden vi til daglig begår os i verden på, og åbner op for et særligt rum med plads til at stoppe op og se sig omkring. Alligevel er Nordlys ikke lig med virkelighedsflugt. Det handler for bandet om at vælge hvordan vi belyser verden, og særligt hvad vi nogle gange glemmer at give plads og lyd til.

Gennem trioens klare lydfortællinger ønsker Nordlys at præsentere publikum for et univers, som omfavner naive og skrøbelige drømme, som ifølge gruppen i dag er for få og ensomme. Musikkens ærlige budskab er accepterende og søger kontakt og inderlighed fremfor vildskab og fart.
Trioen giver alle nysgerrige sjæle en koncertoplevelse, som tager udgangspunkt i kompositioner født i Vestjylland, på havne, i kældre, med udsigt og evighed fokus.

jun 09 2022

Details

Date: juni 9, 2022
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 90kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event