Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

A&R og HQ præsenterer: Moody + Gwænno + Ane Monsrud

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.30
➤ Entre i døren: 50 kr. 
_______________________

MOODY

Bag navnet MOODY står den 22 årige producer og singer/songwriter Josefine Moody. Hendes musikrejse begyndte i starten af 2016 og hun udgav sin debut EP ‘Golden Souls’ i november måned. I takt med udgivelsen af hendes EP, blev hun også Ugens Kanon på DR’s KarriereKanonen, hvor hendes musik blev spillet på P3 over en længere periode.

Hendes musik er blandingen af elektronisk pop og sexet R&B, mens hendes tekster emmer af ungdommelig rus og alkoholiserede følelser. Man får en komplet Copenhagen-by- night-feel på hendes EP. I hendes tekster bliver der især fokuseret på de afgrundsdybe kærlighedsorger, som rammer én helt ind i hjertet.

Indlevelsen i hendes tracks er gribende og man kan ikke andet end at blive fanget af helheden i hendes musik.

 

Gwænno

“Et univers af filterløse joints, kærlighed og weekendvenner.
I røgmaskinens fede favntag er alle ens og det er præmissen når der spilles op til fuckfinger-filosofi.”

 

Ane Monsrud

“Monsrud kan beskrives som Susanne Sundførs lillesøster, der har lyttet til jazzplader i stedet for synthpop.” -Amanda Olsen, Bands Of Tomorrow  Norske Ane Monsrud er EP aktuell med “Mysterious Connections”. Den 23 år gamle sangskriver vokste opp på “Ghetto Skjetten” øst for Oslo, og har sterke røtter i den norske sound med artister som Ane Brun, Thomas Dybdahl og Susanne Sundfør. De elektroniske elementer har oppstått med stor inspirasjon fra Gundelach og Sigur Rós, og anmeldere har nevnt Efterklang som sterk synonym til hennes musikk. Monsrud’s musikk kan defineres som alternativ nordisk popmusikk og lydbildet er en kontrastfull blanding mellom organisk og elektronisk sound. Ane inviterer med sitt sterke lyriske univers, lyttere inn i alt fra hverdagens tankemylder til filosofiske og eksistensielle spørsmål. Musikkens oppfyller sin egen form med bevisste og originale retningsvalg som bryter med kommersiell pop struktur.

]]>

aug 19 2017

Details

Date: august 19, 2017
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event