Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

AUDITION DAYS 2012: JESSE TWAIN AND THE MINDLESS MOB + EXOBRAIN + KAJSA VALA + YOUR LAUNDRY

ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) byder på firedobblet koncert.

Den dansk/islandske singer-songwriter Kajsa Vala har optrådt på de danske folk-scener de sidste fem år og har tilbragt et halvt år i sangskrivernes mekka, Nashville, USA. Med inspirationskilder som Patty Griffin, Allison Krauss og Bob Dylan befinder musikken sig et sted mellem de melankolske, skandinaviske rødder og traditionel americana.
http://www.facebook.com/kajsavala

Jesse Twain and the Mindless Mob fortolker hengemte genrer som polka, tango, western temaer, jazz mv. på deres helt egen måde. Bandet vil understøtte musikken ved at skabe et parallelt univers hvor det abstrakte og underlige er med til at skabe en stemning der minder om en blanding af hjemlig hygge, sigøjnerliv og en industriel form for opkast,
http://jessetwain.dk

Aarhusianske Exobrain spiller catchy og eksperimenterende rock med et solidt afsæt i 90’ernes grunge-scene. Bandets lyd spænder vidt; fra upbeat numre til tunge guitar-riffs, fra intens vokal til brede kor-harmonier og fra skæve taktarter til fængende grooves.
http://www.facebook.com/pages/Exobrain/205235446160821

Your Laundry er frisk, stemningen er høj og tamburinen rykker dit underliv. Det nye skud på rockstammen gør op med tidens tendenser gennem en uhøjtidelig tilgang til musikken, der kun kan gøre dig glad i låget. Så er du til et festfyrværkeri af uhh-kor, sol og good vibes, skal du helt sikkert tjekke Your Laundry ud.
http://www.facebook.com/yourlaundry

sep 06 2012

Details

Date: september 6, 2012
Time: 20:00
Event Categories: