Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

AUDITION DAYS: KEEP CAMPING + FABL + BORDEAUX + SCARLET VALVE

Audition Days er et ORA-projekt, der giver en række håbefulde bands en mulighed for at sætte ekstra skub i karrieren. Til hver Audition Day spiller 4 bands, der efterfølgende får feedback på koncerten af et panel bestående af kapaciteter fra den danske musikbranche.


Keep Camping er iørefaldende, udfordrende og stemningsfulde lyduniverser, der balancerer på grænsen mellem uhygge og David Lynch’sk mystik. På live-scenen er Keep Camping et inderligt, medrivende og begavet bekendtskab. Bandet gik i luften i januar 2012 og har bl.a. optrådt på SPOT Festival samme år. I skrivende stund er bandet ved at afslutte indspilningen af deres debutalbum i samarbejde med producer Dennis Ahlgren, hvilket har vakt interesse hos flere pladeselskaber. Pladen forventes at ligge klar til udgivelse i foråret af 2013. http://www.facebook.com/keepcamping

Fabl
 fra Aarhus bevæger sig indenfor den eksperimenterende elektroniske musik. I en kombination af eventyrlystne klangflader, spændende energiske rytmer og fængende elementer fra den elektroniske verden skaber de et unikt lydunivers. http://www.fabl.dk/ Bordeux har dansksprogede tekster og er inspirerede lige dele af pop,rock og reggae.

http://www.facebook.com/pages/Bordeaux

Scarlet Valvet er en slags bastard af Beth Hart og Slash. Stilistisk ligger bandet et sted mellem prog, pop og heavy. De har udgivet debutalbummet “Struck by Bottle”.
http://www.facebook.com/scarletvalve
]]>

maj 15 2013

Details

Date: maj 15, 2013
Time: 21:00 - 03:00
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event