Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Blå Nætter – Albumrelease!

Det fremadstormende danske band BLÅ NÆTTER sigter mod stjernerne med singlen ‘Beruset & Fri’ og debutalbum.
_______________________

➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 21.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

BLÅ NÆTTER er nu klar med singlen ‘Beruset & Fri’, som er andet udspil fra deres længe ventede debutalbum. Sangen har meget at leve op til, da Bands Of Tomorrow i begydelsen af året kårede førstesinglen ‘Bøjet i Neon’ til en af 2018s 25 bedste danske sange. 

Ifølge forsanger Simon Olsen handler ‘Beruset & Fri’ om at stå alene i modgang og drømme om vejen ud derfra – et lys i mørket, der kan vise en hjem. I bandets seneste vidodagbog åbnede Simon op om sin langvarige kamp med psykiske problemer, og sangen kan på mange måder ses i forlængelse deraf: “Nogle gange har man bare de der sorte dage, hvor man håber, at nogen vil træde til og agere en slags vejviser her i livet. Bare en der kan tænde et lille lys i mørket, man kan følge.” I den tilhørende musikvideo, som er skrevet og produceret af bandet selv, ser vi Simon skille sig af med sin fortids tyngende minder. Dødvægten skæres fra mens han synger og danser – beruset og fri i diskolysets skær. BLÅ NÆTTERs debutalbum ‘Bøjet I Neon’ udkommer d. 15 marts. Der holdes releasefester i henholdsvis København (Loppen) d. 14. marts og Århus (HeadQuarters) d. 16. marts. 

+ Support: Cellophane Flower
 
Cellophane Flower dyrker det melankolske, dunkle og kontrastfyldte udtryk i musikken.
 
Publikum inviteres til at tabe nuet i en drøm af faste beats, luftige synths og melodiøs guitar, hvor det storslåede lydunivers og de stærke melodier får plads til at blomstre. Bandet undersøger grænselandet mellem de mørkeste sider af det menneskelige sind og livets skrøbelige mirakler.
 
De fire musikere, som udgør Cellophane Flower, leverer et intenst, energisk og følsomt liveshow. Med Tobias Pisani i front drages publikum ind i deres mørke og elektroniske hybridunivers, hvor de sammen hylder livets mange kontraster.

 

]]>

mar 16 2019

Details

Date: marts 16, 2019
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event