Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Black Book Lodge Release! + supp. DRöN

I forbindelse med Black Book Lodges tredje album Steeple And Spire, åbner HeadQuarters d. 19/5 dørene for at fejre udgivelsen af dette prægtige værk! Dette er med andre ord en unik mulighed for igen at opleve logen igen på de skrå brædder. Der vil selvfølgelig blive leveret et ubønhørlig potpourri af nyt materiale og gamle klassikere fra deres 2 tidligere udgivelser. Der bliver højt til loftet mine damer og herrer!

Som opvarmning til aftenens lydorgie, er XXX inviteret og har lovet at varme jeres ører godt op med deres soniske lækkerier.

 

DRöN:
De vestjyske referencer holder sig ikke tilbage i duoen DRöN. Musikken er simpel, gold og rummer en hårdhed, som ikke ligger langt fra det vestjyske landsskab. Musikken trækker på inspirationer fra 70’ernes britiske til 90’ernes grunge-scene og er skabt udfra tesen om, at få en dynamisk og hårdslående lyd ud af duo-formatet. Det tunge riff er i højsædet, når DRöN laver en smeltedigel af forvrængede forstærkere, primal-sang, rungende kedler og snærrende bækkener. DRöN udgav i december 2013 deres første fysiske udspil i form af en 7-tommer vinyl.
Medlemmer:
Anders Birkekær – Sang & guitar
Henrik Lauritsen – Trommer
Grundlagt: 2010

]]>

maj 19 2018

Details

Date: maj 19, 2018
Time: 20:00
Cost: 100kr / 70kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør