Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Black Light White Light + Support: In Caravans

Det dansk/svenske psykedeliske band Black Light White Light er centreret omkring den danske sangskriver Martin Ejlertsen og trækker linjer tilbage til bands som Tame Impala, Temples og TOY, som alle har fået et større mainstream gennembrud.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 21.00
➤ Entré i døren: 50 kr.
​➤ Kærlighed: 100P Black Light White Light:
Det Malmøbaserede musikprojekt byder på det tredje og netop udgivne album “Horizons”
på et eksplosivt, psykedelisk og indierockende mix med referencer til The Velvet Underground, elementer af 70’ernes synth-baseret krautrock kombineret med lyden af klassisk 4AD og Creation Records-shoegaze,

De første singler fra albummet har medført større opmærksomhed i både i Danmark og i det store udland, og de har også resulteret i en hel del airplay på bl.a. P3 og P6 Beat herhjemme og BBC Radio 6 Music og Absolute Radio i England. Med singlen ‘King Kong’ blev bandet desuden udnævnt til ‘Ugens Kanon’ af DR KarriereKanonen.

Bandet har turneret USA, Storbritannien, store dele af det øvrige Europa og også optrådt på NXNE Music Festival i Canada. In Caravans:
In Caravans er et psych-rock band med base i Aarhus.
Bandets lyd består af store, flydende klangflader, melodiøs og fremtrædende bas og dvælende, ofte rumklangsindhyllet, vokal.
In Caravans har inspirationskilder i Tame Impala, Radiohead og trip hop-genren, og lydbilledet er præget af bandets forkærlighed for psykedelisk rock. Til trods for In Caravans’ kollektive sangskrivningsmetoder har bandet en genkendelig vibe, der er præget af kombinationen af guitarer og
synthesizers. In Caravans har netop indspillet deres debut-EP og udgiver snart den første single.

]]>

sep 28 2018

Details

Start: september 28, 2018 @ 20:00
End: september 30, 2018 @ 00:00
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event