Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Blikflak og HQ præsenterer: KØST + Oliver Dengsø + EmmaDop

HQ har i samarbejde med Blikflak inviteret tre relevante Aarhus-bands indenfor på Hovedkvarteret denne aften. De arbejder alle med popmusik, men med tre vidt forskellige takes på hvordan den genre kan leveres og udforskes. Det bliver en stemningsfuld og energifyldt fredag aften med plads til både tårer, håndtegn og svedige dansetrin.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré: 30 kr.
​➤ Kærlighed: 100P KØST: 
KØST spiller minimalistisk støj-pop på dansk. Live er KØST fuld af råstyrke, energi og stærke musikere. KØST overrasker med både voldsomhed og ømhed, larm og stilhed.  Bandet leger med improvisation, loops, tung synthbas, hurtige trommer, harmonier og fængende omkvæd. 

Bag KØST står sanger og sangskriver Rikke Nybo. KØST fortæller historier om de små ting der sker mellem mennesker. Når ordene ikke kommer rigtigt ud og man halser bagefter egne og andres ambitioner. Når det gør ondt – men også når det gør godt. Altså kærligheden, og livet, ik. EmmaDop:
EmmaDop er et nyt band på den danske scene, der med moderne, melodisk sangskrivning, leverer insisterende og atmosfærisk synth-pop i et retro lydbillede.

Bandet tager lytteren med ind i et nærværende og historiefortællende univers, hvor dybhavet og højhusende vokser en op om ørene og hvor stjerner og TV satelitter blinker langt ude fra rummet. Oliver Dengsø:
Med en dragende vokal inviterer Oliver Dengsø ind i et, ellers isoleret, univers af minder og skæve betragtninger. Fra et distanceret ironisk synspunkt fortælles der om alt fra vindueskiggeri til MDMA-lignende eufori. En indpakket verden der formidles gennem en sammensmeltning af lyd, der bringer en minder om transistor radio, 808 kicks, klassiske folk traditioner og Nintendo 64. De forskellige elementer samles live af de fire musikanter omringet af tangenter, strenge og elektroniske soundscapes. 

]]>

okt 05 2018

Details

Date: oktober 5, 2018
Time: 19:00 - 23:00
Cost: 30kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event