Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Blikflak og HQ præsenterer: Nu-Urban #1 – Urban På Dansk

Nu-Urban er en række koncertaftener der præsenterer et udsnit af den danske urbane musikscene. Første aften i rækken bliver dansksproget, med Københavnske Yör & U, og din lokale rapper C.C KLASSIK.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 25 kr.
➤ Entré i døren: 40 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Yör & U:
En nat havde Marie en drøm om et band, der spillede rå og viljefaste sange sunget med en hudløs ærlighed. Bandet hed Yör & U og da Marie vågnede, besluttede hun sig for at genskabe drømmens lyd.
I dag er Yör & U en symbiose af fire menneskers musikalske og kunstneriske personligheder.
Centralt er bandets unikke dansksprogede tekstunivers. I en legelysten tilgang til ord og betydning, formidles billeder af det fremmede og velkendte.
Disse billeder udfoldes i en lyd, der forener det fine og intime med det store og eksplosive, som trækker tråde til bands som Little Dragon og Sonnymoon. Gennem et tæt sammenspil og en klangfuld kombination af organiske og elektroniske instrumenter, skabes et rum for en nærværende og ærlig liveoplevelse.
Marie Kildebæk, Viktor Dahl, Janus Bagh, Lasse Jacobsen
www.facebook.com/yorandu www.instagram.com/yor.and.u C.C. KLASSIK:
C.C. KLASSIK er din nye yndlings rapper og producer. Den lokale og internationale rapper fra Århus skildrer i sin lyrik og produktion, livet som en helt almindelig cool fyr fra Århus, over nakkenikkende hip-hop beats. Med sig på scenen har han som altid sin trofaste lo-fi-kompagnon, KONSOL, som præger hip-hop suppen med hans karakteristiske SP-støv og jyde-soul.
Sammen har de i sommers udgivet det første C.C. KLASSIK album, som kan skamlyttes lige her:
https://www.youtube.com/watch?v=0J0LaBnTvuM&t=1457s Hvad er Blikflak?
Blikflak er et alternativ til pladeselskaber. Vi signer ikke kunstnere, men assisterer hvor artisten ikke kan. Vi tror på, at nerven og det unikke beholdes i musikken, når det ligger tættest på kunstneren, men man kan ikke alting i verden, og der træder vi så til.
Vores livearrangementer laver vi fordi vi elsker musik, og gerne vil vise mangfoldigheden på undergrunden frem. Det er ikke repræsentativt for hvilke kunstnere vi har arbejdet sammen med. www.facebook.com/blikflak www.instagram.com/blikflak
]]>

mar 30 2019

Details

Start: marts 30, 2019 @ 19:00
End: marts 31, 2019 @ 06:00
Cost: 40kr / 25kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event