Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Blikflak og HQ præsenterer: Nu-Urban #2 – SwerVain Miyagi + MIO.

Nu-Urban er en række koncertaftener der præsenterer et udsnit af den danske urbane musikscene. Anden aften i rækken bliver med Københavnske Mio. og lokale SwerVain MiYaGi. 
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 25 kr.
➤ Entré i døren: 40 kr.
➤ HQ DJs fra ca. kl. 22.00 – 03.00

MIO. er hiphop på engelsk med tekstmæssig dybde. Indholdet balancerer mellem hiphop og poesi, og med produktioner af Boone rammer musikken nye territorier indenfor den danske rap. Den kommende EP ’BadguyGoodheartSweetlifeLongnights.” bevæger sig i et trap-inspireret univers med rødder i bevidst hiphop og udmunder sammen med albummet ’Pentimento.’ i et live-set løftet af både trommeslager, DJ og sprøde guitartoner.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1bBS2tYrPgewNOpIYyIdPm?si=FFafkrCuTEyLsoYbOZWKEA
Apple music: https://itunes.apple.com/dk/artist/mio/1419955090?l=da
Instagram: https://www.instagram.com/magnusmio/

FreaQWhenSees lejren præsenter SwerVainMiyagi, to garvede engelsksprogede undergrundsrappere, der udfolder sig i et new-school lydbillede af sprudlende lyrik og lumre, syndige beats. Med en fræk og charmerende tilgang til festlivets absurditeter, er Heath Swervain og Ace Miyagi pralende, provokerende og appellerende.

BS’THEORY: https://www.youtube.com/watch?v=Hthoi3vOyqI
QuartZ: https://www.youtube.com/watch?v=oCpTGyS_KBM
What We Did: https://www.youtube.com/watch?v=BNY07Y3YEjQ

Hvad er Blikflak?
Blikflak er et alternativ til pladeselskaber. Vi signer ikke kunstnere, men assisterer hvor artisten ikke kan. Vi tror på, at nerven og det unikke beholdes i musikken, når det ligger tættest på kunstneren, men man kan ikke alting i verden, og der træder vi så til.

Vores livearrangementer laver vi fordi vi elsker musik, og gerne vil vise mangfoldigheden på undergrunden frem. Det er ikke repræsentativt for hvilke kunstnere vi har arbejdet sammen med. https://www.instagram.com/blikflak

]]>

apr 18 2019

Details

Date: april 18, 2019
Time: 19:00 - 03:00
Cost: 40kr / 25kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event