Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

BORA BORA: DEN 4. MORGEN (Convoi Exceptionnel, DK)

Dato: TIR 31/1 – FRE 3/2
Tid: 20:00-21:00
Genre: Dans/teater
Indgang gennem: HeadQuarters 


URPREMIERE!

En forestilling om skabelse og genskabelse.

Den 4. morgen er et videoværk og en forestilling. Kunstner Signe Klejs og scenograf og instruktør Jon R. Skulberg skaber et billede af det senmoderne menneske – i et møde mellem tanke og handling.

En skabelsesberetning forklarer hvordan den velkendte verden begyndte og hvordan mennesket kom ind i den. Skabelsesberetninger bliver udfordret i forholdet mellem religion og videnskab. Kan man overhovedet referere til dem i vores tid, hvor sekulære tanker og rationelle forklaringer dominerer? Og kan et samfund overhovedet eksistere uden?

Uanset hvordan menneskets skabelse fandt sted, er det et faktum at vi er en konsekvens af det. At vi vågner om morgenen og stiger ud af sengen, er en forlængelse af denne bevægelse der startede for milliarder af år siden.

En ny morgen, en ny begyndelse, en ny fortælling.

Fænomener som teknologi, kirurgi og globalisering har medført et stort udvalg af muligheder for både menneskelig skabelse og genskabelse. Hvilken betydning har det for den måde vi anskuer og handler i vores liv?

I Den 4. morgen møder vi tre personer i rollen som dem selv. Bl.a. præst Anne Mette Gravgaard, der har mistet en arm og et ben i en trafikulykke og transkønnede Malene Andreasen. Performer Lisbeth Sonne Andersen gestalter Den Gådefulde. Forestillingens fortæller er et barn.

I et visuelt og koreografisk forløb mødes variationer af kropslige erfaringer, levet liv og det mystiske, samlet i et sansende rum i forandring

Co-produceret af Bora Bora.

]]>

jan 31 2017

Details

Start: januar 31, 2017 @ 19:00
End: februar 3, 2017 @ 21:00
Cost: 60 – 150kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør