Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

BORA BORA: LYSSTOF – DEN MAGISKE NATUR (Anna Rosa Hiort-Lorenzen & Kasper Daugaard Poulsen, DK)

Dato: SØN 12/2 – TORS 16/2
Tid: 11:00-16:00
Pris: 30 kr. 
Sted: Bora Bora – Dans og Visuelt Teater, Valdemarsgade 1
Genre: Udstilling

 


UDSTILLING I VINTERFERIEN

OBS!
Åbent kl. 11.00-16.00.
Billetsalg kun i døren – 30 kroner.

Nordiske naturindtryk omsat i tekstil og bevægelse.

Inspireret af arktiske naturfænomener og naturoplevelser i området omkring den nordislandske fiskerby Skagaströnd, har tekstilkunstner Anna Rosa Hiort-Lorenzen og koreograf Kasper Daugaard Poulsen samlet og omsat en række indtryk og motiver til en “tekstil iscenesættelse” af den magiske natur.

Det er fascinerende og bjergtagende fænomener som det pulserende nordlys, horisontens bjerge og knagende isbræer, lava, myriader af langsomtvoksende mosarter og havets omskiftelighed, der fortolkes i farvede tekstiler, mønstre, lyd og fosforescerende pigment. Med særskilte lydspor samt skiftende vind- og lysforhold er rammen sat for en forbløffende og fascinerende magisk vandring gennem udstillingen.

Udstillingen består af 8 værker, som er inspireret af eller afbilder et element fra den nordiske natur. Dette naturelement belyses med fakta, det perspektiveres med en fiktion, og det præsenterer en fortolkning af sit motiv, både i lys og i mørke. Ved at tilsætte tekstilerne en tilrettelagt luftstrøm, ændrer de i de skiftende lysforhold karakter og stoflighed og bliver med ét organiske, levende. De besjæles.

Sådan er nemlig værkernes natur: man ser dem i lys og tror, man kender dem. Men når lyset slukkes, forvandles de, og kun publikums egen fantasi sætter grænserne for deres fortolkning af det scenarie, der udspiller sig for øjnene af dem.

]]>

feb 12 2017

Details

Start: februar 12, 2017 @ 11:00
End: februar 16, 2017 @ 16:00
Cost: 30kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør