Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

CALA – Album-release: ‘WE’RE STILL YOUNG’ + Support: Niklas Runge

HeadQuarters byder på et brag af en Album-Release party! Den 30. september udgiver CALA sit debutalbum, WE’RE STILL YOUNG. Det er en titel, der ligesom musikken rammer ned i et virvar af tvivlstanker, frygt, frihed og neonoplyste nætter.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré i døren: 60 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.

CALA:
Om en kerne af alternativ pop, smyger CALAs stemme sig i stærke, melodiøse linjer – omfavnet af pulserende synths og støvede shoegaze-guitarer. Det er som at se The War On Drugs møde London Grammar på en rasteplads eller høre The National møde Bjórk i en brandert. Der er højt til loftet og langt til det rationelle.

Når CALA går live, kan publikum komme helt tæt på paniske tanker og uflatterende følelser, dog pakket ind i ungdomsmagi. Det er en invitation direkte ind i det univers, der findes bag den smilende facade. Det bliver hviskende og sart. Det bliver stormende og sitrende. Og tider endda dansabelt!

Singlen ‘Pretty Girls’ udkom i maj. Her skriver HQ Music: “CALA er ligeså musik til hjertets reflektioner, som det er til det fyldte dansegulv”

Niklas Runge:
Niklas Runges musik er en størrelse med mange facetter. Det er luftig indiepop, der er ligetil i sin stærke melodiøsitet og veludførte arrangementer, og Runges flotte, lyse vokal er imponerende, men altid vedkommende og fuld af nærvær.

I Niklas Runges musik befinder man sig i drømmende musikalske landskaber, hvor både pop, folk, alternativ rock og ekkoer af kammermusik tilsammen danner et personligt og komplet hele. Samtidig er der noget på spil. Udtrykket karakteriseres af inderlighed, ærlighed og sårbarhed, i såvel musik som i teksterne, hvor Runge tager livet, selvet og kærligheden under grundig behandling.

sep 30 2022

Details

Date: september 30
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 60kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event