Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Carmie + Stephanie Meincke (solo)

Kom til dobbeltkoncert med Carmie + Stephanie Meincke på HeadQuarters

Carmie:
Christine Aggerholm, den talentfulde sanger og sangskriver bag dette kunstnernavn, bruger sin musik til at udforske dybe tanker og følelser om samfundets nuværende tendenser. Inspireret af stærke kvindelige rollemodeller som Jorja Smith og Lianne La Havas, har Carmie skabt sit eget unikke udtryk. I april 2021 debuterede hun med EP’en “Lost In May,” der tydeligt afspejler Carmies kærlighed til både gamle soul-traditioner og moderne R&B-vibes. Carmie turnerer nu landsdækkende som soloartist og fuldt band.

I 2023 udgav Carmie tre singler, der fungerer som musikalske bidrag til debatten om unges trivsel. Hun leger med gamle ordsprog og integrerer akustiske elementer i et ellers elektronisk lydunivers – en hyldest til det organiske. Carmies sange har allerede gjort indtryk på danske radiostationer som P4, P5 og Radio Nordjyske og er blevet udnævnt som “Ugens Hittip” på P4. Derudover er flere af sangene blevet inkluderet på populære playlister som New Music Friday, New Music Daily samt Karrierekanonen-platformen.

På den danske livescene har Carmie gjort sig bemærket med talrige koncerter i 2022 og 2023 som inkluderer SPOT Festival, Risskov Festival og en headline-optræden i Musikhusparken, for blot at nævne nogle få. Hun har desuden også stået som support for etablerede kunstnere som Mads Langer og Hugorm.

Den unge danske kunstner har store planer, herunder nye singler i foråret og sommeren 2024, samt efterårskoncerter. Publikum kan se frem til meget mere fra Carmie i den

Stephanie Meincke:
Stephanie Meincke laver musik til overtænkeren. Det er håndspillet popmusik, der omfavner alt fra jalousi mellem venner til noget så banalt som at blive bange for mørke. Vigtigst af alt er det en musikalsk antidote, der tvinger alle os overtænkere (der aldrig ikke tænker) ud af vores irrationelle hoveder og tilbage til virkeligheden. Stephanie Meincke markerede sig for alvor som en del af den danske musikscene, da hun via et Instagram-post blev håndplukket til at spille support på Patrick Dorgans seneste turné. Siden har hun været på tour med/spillet support for artister som bl.a. Mina Okabe, Marie Fjeldsted, Aufori og Marc Facchini. Til maj har hun sin debut på SPOT Festival 2024.

maj 16 2024

Details

Date: maj 16
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 110kr / 100kr forsalg
Event Categories:
Website: FB Event