Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Casquette + Sauna Senere + Lukas Vanggaard

Lørdag den 25. januar præsenterer HeadQuarters en ordentlig omgang lækkerier i form af Casquette, Sauna Senere og Lukas Vanggaard. Vi lover skæve melodier, ordentlig smæk på og ikke mindst masser af musik du ikke kan stå stille til! ➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Entré i døren: 40 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23:00-05:00 Casquette:
Casquette er dansksproget grim garage rock musik med tekster om blod, søm og kuglelyn. I Casquette lyder mantraet; ”Hellere ærligt og intenst end kønt ”. Denne ærlighed afspejles i både lyrik og lyd, som skurrer i ørerne med støjende fuzz-guitarer overfor lyrikkens intense og personlige ord. Det er i dette mellemrum mellem støj og ordenes klang, at lytteren får indblik i Casquettes verden, hvor kuglelyn indfanges og kroppe udsmykkes med nattens sidste skygger. Casquette har rødder i Københavns undergrund og trækker inspiration fra psych- indie og garage- rockens direkte energi samt den klassiske sangskrivers fokus den gode melodi. Bandet består af medlemmer fra psychrock bandet ”Moois” og artrock bandet ”Blå Minder” og har eksisteret siden efteråret 2015. Bandet har spillet live på diverse Københavnske spillesteder (Huset i Magstræde, Råhuset, Underwerket, KB18, Stengade samt Distortion 2016). Og er aktuelle med en ny EP udgivet marts 2019 Sauna Senere:
Med rødder i det klassiske, elektroniske og punkede samles Sauna Senere om lyden af lalleglad post-punk. Melodierne og de dansk poetiske tekster ligger bandet nært, hvilket kan høres på deres to første singler “Dø” og “Venter”. “Det har en helt anden intimitet over sig at skrive på dansk. Det rammer mere direkte. Vi kan få det poetiske frem i sproget på dansk, fordi vi kender sprogets nuancer” lyder det fra bandets forsanger. Sauna Senere udgiver deres debut EP i foråret 2020. Der kan forventes uptempo sange med masser af energi, som man ikke kan stå stille til. Det er skørt, men bærer en vis grad af alvor. Lukas Vanggaard:
Lukas Vanggaard er en 26-årig århusiansk sangskriver, sanger og multiinstrumentalist som i 2020 udgiver en håndfuld singler samt EP’en “Håndspillede hits”. Lukas skriver håbefulde (læs: håbløse), romantiske og energiske popsange med danske tekster. Live spiller Lukas både solo, duo og med sit band ‘Byens bedste team’ som bl.a. tæller folk fra Gurli Octavia og The Broken Beats. På valentinsdag kommer første single “OMG” og følges op af singlen “Gøteborg” til april, som er to radiovenlige singler. De kommer også til at fungere på en mindre plade til efteråret 2020/foråret 2021, hvorfra der vil komme flere singler senere på året.

]]>

jan 25 2020

Details

Date: januar 25, 2020
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event