Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Catch The Breeze EP-Release: “Spaces” + Special Guest: Impossible Memory

Når Catch The Breeze rammer de danske scener igen bliver det med frisk blod på tanden og helt nye sange på sætlisten. 19. april 2024 udkommer bandets EP “Spaces” som forløber for et fuldlængde album, der udkommer til efteråret. EP’en fejres med releasefest på HeadQuarters i Aarhus 18. april 2024.

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 100 kr.

Catch The Breeze:
Allerede mens forrige album var under udgivelse, arbejdede bandet på nye sange. Stemninger, stilarter og sounds hvirvlede rundt i øvelokalets kreative rum og manifesterede sig i shoegazede, dreampoppede alt-rock numre, hvoraf 4 nu udgives på Spaces. Musikken bevæger sig fra nænsomme, åbne kompositioner, over komplekse med- og modspil, til hvirvlende energiudladninger.

Feedback Studiet har dannet rammet om optagelserne med Magnus Vad (Peter Sommer, Zar Paolo m.fl.) bag roret. Miks og master har Morten Bue stået for, og Kasper Staub fra Lowly leverer synth på flere af numrene.

Catch The Breeze har gennem det seneste år haft mange højdepunkter med deres kompromisløse alt-rock. Lige fra opvarmning for engelske The Mission på et pakket Lille VEGA til intim clubkoncert med amerikanske Film School i Aarhus. Automatic Noise! festivalen i Amsterdam var et andet højdepunkt, hvor bandet headlinede en række internationale Shoegaze og Noise Rock bands.

Catch The Breeze har også nydt succes online med høj rotation på f.eks. DKFM Shoegaze radio, hvor især programmet Drowned in a Sea of Sound har lavet præmiere på bandets singler. Den engelske blog Drowned in Sound roste bandets musik i forbindelse med SPOT Festival 2019, mens Glow, bandets debut-album, såmænd blev kåret som årets album af en peruviansk musikjournalist.

+ Special Guest: Impossible Memory
Impossible Memory kombinerer i sine sange synthklange, atmosfæriske droner og inderlig vokal med insisterende trommer og huggende guitarer i, hvad der startede som et onemanshow, men som nu er udbygget til at inkludere trommeslager Mads Brendes. Musikken er et sammensurium af inspirationskilder og lader sig ikke nemt genredefinere, men der findes referencer til både 00ernes indienavne som Sparklehorse og The Notwist til nyere genrebendere som fx Alex G.

Sanger og sangskriver Jacob Høegh har i mange år huseret i den københavnske musikundergrund og været en del af navne som Sleep Party People, Hellraiserten, Under the Pines samt bandkollektivet Copenhagen Collaboration. Han er nu bosat i Aarhus. Impossible Memory udgav debut EP’en i 2019 og barsler nu med ny musik.

apr 18 2024

Details

Date: april 18
Time: 19:00 - 23:59
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event