Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Christian Hede Releasekoncert

Christian Hede stammer fra Bornholm, der har foræret hans sange og tekster en udlængsel.
Det er rockmusik lige imellem himmel og helvede, langt væk fra IKEA kopper, og tættere på den muld vi allesammen har tilfælles.

 

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 21.00

➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00. 

➤ Forsalg: 50 kr. 

➤ Entré i døren: 70 kr. 

➤ Kærlighed: 100P

 

Han har turneret over store dele af Europa med både Pet The Preacher og under aliaset Bellhound Choir.

Christian Hede har under sine engelsk-sprogede alias udforsket alt fra akustiske dogme-plader over dommedagsrock til romantiske ballader. Målet har altid været at lave tung, ærlig musik, der blev ved med at udvikle sig.

Nu er det tid til, at endnu et lag skrælles af, og derfor er der nu en EP på vej- den første i eget navn, hvor alle sange er skrevet på dansk. Et naturligt skridt for en bagmand, der udgav romanen Mørkeræd i 2016 og arbejder på flere nye tekster.

De nye sange er blevet til i tæt samarbejde med hans band Mads Folmer Richter, Mads Uldall-Jessen og Micke Nilzén samt Pelle Ossler, kendt fra deres arbejde med Thåström.

Et nyt navn på den skandinaviske rockscene er klar til at slå sit navn fast. Holder du af din rockmusik med kanter og masser af roots inspiration, så er Christian Hede en oplagt kandidat til din nye favorit.

Support: You Work For Me Now -solooptræden med frontmanden Leon A. Møller.

You Work For Me Now er et melodisk indierock band med hang til det melankolske og underspillede drama. Et drama, der for en stund kommer til at tage form som en særlig optræden fra bandet, forsanger Leon Møller vil optræde alene i fortolkninger af bandets materiale. 
 
Med Møllers karakteristiske vokal, som både kan være dyb og fyldig, som i ”Tapes” og nå op i et ganske højt, følsomt leje, som i ”The One That Away” er der lagt op til en dybsindig optræden, når forsangeren i You Work For Me Now for en stund tager styringen.

 

 

♥ Team HQ

]]>

jan 31 2020

Details

Date: januar 31, 2020
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør