Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

CHRISTIAN HEDE + support: Marc Facchini

Nogle befinder sig bedst med den ene fod i skyggerne og ansigtet i solen. Christian Hede er sådan en sangskriver. Et moderne bud på skandinavisk country. Vigtigst af alt er ordene og nærværet, som to stolper i det univers, Christian Hede forsøger at skabe omkring både sine sange og sin optræden.  

—————

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 20.00

➤ Forsalg inkl. gebyr: 85 kr.

➤ Entré i døren: 105 kr.

➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.

—————  

Med en opvækst på Bornholm og et søgende sind, er der ikke noget at sige til, at horisonterne altid har virket dragende på de skumringssange, som guitaristen og sangeren forfølger. Men der er sket et skift i melodier og temaer over et år, som på alle måder har krævet fordybelse.

Christian Hede er genfødt som outlaw-country sanger med helt nye numre om håb i helvede og tvivl i maven. De kan høres på Christian Hedes debutalbum “Hovedspring I Tom Pool”, der udkommer på Glorious Records i efteråret 2021.

Albummet er produceret af Søren Andersen i Medley studiet. 10 sange indspillet af et drømmeband bestående af Mads Folmer, Rune Kjeldsen, Henrik Poulsen, Søren Bigum og Christian Hede selv.

Udover musikken skriver Christian Hede bøger. Senest er han aktuel med “Tykke Bøger & Dumme Drager.” En børneroman der udkommer på Byens Forlag i juni 2021.  

 

Support: Marc Facchini

Siden 2010 har Marc Facchini fortryllet sit publikum med sine moderne psykedeliske visesange. Uanset om scenen er en stor festival eller en lille dagligstue, så er Facchini’s sange en invitation ind i det ukendte, med tradition i den ene hånd og innovation i den anden. Denne aften er han alene på scenen med sine sange og sine fortællinger.

nov 19 2021

Details

Date: november 19, 2021
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 105kr / 85kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event