Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Cloudwalk + The Slow Scare

Er du til malerisk, drømmende rock – med et snert af elektronisk struktur og melankoli, så kig ned i kælderen når Cloudwalk og The Slow Scare kigger forbi!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ DJs fra kl. 22.00 – 02.00

Cloudwalk:
Den 4. marts 2022 udgiver Cloudwalk debutalbummet Rise Again; My Sun, My Mind, der, med melodi og melankoli, drager lytteren ind i bearbejdelsen af en eksistentiel omvæltning. De sårbare og intense personlige historier, der lægger bag albummets 11 numre, omkranses af et stort dynamisk spektrum af alt fra nøgne, upolerede klaverpassager til lydmure af sonisk guitarstøj.

Cloudwalk bevæger sig i grænselandet mellem dreampop, nordic noir og shoegaze, hvor maleriske guitarfigurer, sammen med Brett Tootles særegne barytonvokal, sætter sig i bevidstheden. Rise Again; My Sun, My Mind er produceret af Rasmus Bredvig (Tapetown) og mixet af Sebastian Wolff (Kellermensch).

The Slow Scare:
The Slow Scare fandt sammen i 2019 med ambitionen om at overtage den elektroniske indiescene og en fælles fascination for dualitet, der kommer til udtryk i duoens vekslen mellem en næsten megaloman tro på egne evner og en grundfæstet jysk jordbundethed. Tilsvarende ses dualiteten i The Slow Scares inspiration hos såvel primal guitarrock som The Raveonettes og The Kills som elektroniske pionérer som Portishead og Depeche Mode.

Bandet udgav i september 2021 sin førstesingle, “Scream (All You Want)”, der i løbet af første uge efter udgivelsen resulterede i både dansk og international omtale. Sidenhen har The Slow Scare udgivet tre singler, hvoraf den sidste blev gæstet af guitarlegenden Tracii Guns, op til debutalbummet “In Purple & Blue”, der udkom d. 3. december 2021.
mar 10 2022

Details

Date: marts 10, 2022
Time: 19:00 - 22:00
Cost: 70kr
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event