Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

COLFACH + EVA LUCIA

Colfach er Jesper Colfach med band, og de nu ude med deres 2. studiealbum – “In The Valley”. Et album med nærværende og personlige historier fra et fantastisk berigende 3 måneders inspirations- og skriveophold i Los Angeles. In The Valley er nærværende pop med et organisk og akustisk fundament.

COLFACHs lydbillede og arrangementer er kendetegnet ved ved brugen af diverse folk-instrumenter. Jesper og bandet er rykket i studiet igen, og der er mere nyt materiale på vej. Singlen og videoen We Won’t Stop er forløberen for et kommende minialbum. Den akustiske vibe og Jespers karakteristiske stemme er essensen af COLFACH, og det sker i et samspil med de musikalske legekammerater, der er et betydningsfuldt fundament i udforskningen af det musikalske udtryk.
De akustiske instrumenter er en Colfachs hjørnestene i produktionen af det nye album, og det kommer bl.a. til udtryk ved Jesper’s brug af hans nye ukulele som er produceret i Santa Monica. ”De akustiske elementer er godt udgangspunkt for ønsket om at skabe sange, der kredser om det enkle, rene og simple udtryk. Desuden gør jeg sammen med bandet bl.a. brug af instrumenter som mandolin, trædeorgel, de gamle Vilac børne-klaverer og melodica.”
Det har siden udgivelsen af debutalbummet i 2007 været vigtigt for Jesper Colfach at holde fast i selv at udgive på eget selskab og kunne sætte sit præg på hele processen. Derfor udgiver Jesper Colfach også selv dette nye album på selskabet Colfach Music. I bandet medvirker desuden Morten Husted der spiller bas, mandolin, orgel mm. Søren Jakobsen på trommer og percussion og Sørine Bager på kor samt piano. Alle sammen erfarne musikere der til daglig spiller i flere andre sammenhænge. https://www.facebook.com/colfach
Singer-songwriter Eva Lucia er inspireret af kunstnere som bl.a. Tori Amos, Kate Bush og Eivør og samtidig også den nordiske kultur og natur. I 2009 udgav hun albummet “Simplicity”. Hun har bl.a. opvarmet for Eivør Pálsdóttir på Voxhall, Paletten og Vega. http://www.evaluciamusic.com/
]]>

aug 21 2013

Details

Date: august 21, 2013
Time: 22:00 - 00:30
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event