Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

NORTHSIDE presents STRANGEWAYS

Det aarhusianske spillested HeadQuarters har med stor succes præsenteret et NorthSide Afterparty i både 2011 og 2012 i samarbejde med indieklubben Strangeways, og nu udvides dette til et regulært samarbejde med NorthSide omkring en stribe faste aftener på HQ. Her vil man hver måned fra december til juni til Strangeways kunne opleve fantastisk musik, og derudover vil der også være mulighed for at vinde en billet til NorthSide 2013.

Strangeways har siden foråret 2011 sat liv i dansegulvet på HQ til en lang række aftener med fokus på indie, electro, punk, new wave og britpop, og dermed er der til Strangeways et perfekt match med den musikalske profil på NorthSide.
 
Så duk op på HeadQuarters, hvor NorthSide udlodder en fribillet til NorthSide 2013, og Strangeways er klar med musikken til NorthSide presents Strangeways.
 
NorthSide har siden 2010 udviklet sig fra en endagsbegivenhed til tre dage med musik leveret af internationale topnavne som Justice, The xx, Snow Patrol, The Hives og Kasabian. Til fjerde udgave af NorthSide vil der endnu engang blive præsenteret et fantastisk line-up, og her vil man blandt andet kunne opleve Arctic Monkeys, Band of Horses, The Flaming Lips, Nephew og Trentemøller.
]]>

jan 18 2013

Details

Date: januar 18, 2013
Time: 22:00
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event