Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

DEMON HEAD + Killing Gandhi

Lange kolde vintre og få lysstrejf gav i 2012 liv til Demon Head i København. Lyden af gamle forstærkere, båndoptagelser og rå, dystre kræfter lagde grunden for de første toner der kom til live første gang i 2013.

Siden den spæde start er det hurtigt blevet til en håndfuld udgivelser på bånd og vinyl heriblandt den seneste fuldlængde Thunder on the Fields (The Sign Records). Bandet har spillet heftigt live de seneste år, og efter fem turnéer rundt i Europa på venues og festivaler, heriblandt Muskelrock, Metal Magic og Heavy Days i Doom Town, Void Fest og Kröckbackan samt et afsluttende 2017 show på Loppen (Sankt Hell Festival) går bandet i hi for at indspille nyt musik til det nye år.

I marts var der 3 danske shows op til en ny udgivelse i foråret og en længere tour i Europa i maj. Demon Head er mørke ryttere og bevæger sig lyrisk og konceptuelt omkring det mørke vi alle befinder os i.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Killing Gandhi er et københavnsk baseret melo-death band, der blev grundlagt i 2013. Bandmedlemmerne er alle erfarne musikere, der tidligere har spillet i konstallationer som Myrkur, Manticora, Illdisposed og Wuthering Heights.

Killing Gandhi “tryllebandt” melo-death fans over hele Europa med deres debutalbum “Cinematic Parallels”, som blev udgivet i 2015 gennem norske metal label Crime Records. Albummet fik fantastiske reviews, og bandet blev stemt Årets Metal Act til “Bands of Tomorrow” award show i København 2015 – et arrangement med fokus på upcoming bands, der forventes at påvirke den danske og internationale musikscene.

I begyndelsen af 2016 indspillede Killing Gandhi nogle grundidéer til deres andet album “Aspirations of Failure” dette album blev blev indspillet, mixet og mastereret i begyndelsen af 2017.

“Aspirations of Failure” er et koncept album om to mænd står over for deres egen vilje til enten at lykkes eller svigte i deres personlige og professionelle liv. Historien er baseret på en blanding af personlige livserfaringer af Martin Arendal (guitarer) og fiktion.
Når de skriver musik, har bandet en “no boundaries” dogma, der skaber det, der passer til øjeblikket og ikke derved ikke læner sig op ad tidligere albums. Dette har gjort sangskrivningen på den nye udgivelse endnu mere kraftfuld end på deres debutalbum. Det nye album indeholder elementer fra flere forskellige metalgenrer, såsom Dimmu Borgir inspirerede black metal passager, et aggressivt Arch Enemy touch og fængslende omkvæd i stil med Children of Bodom og tidligere In Flames.

Igen har bandet valgt at bruge den førende danske rock- og metalproducent Jacob Hansen bag mixeren, som har arbejdet med bands som Volbeat, Amaranthe, Epica, Primal Fear, Pretty Maids, Týr og mange andre. Med Jacob Hansen ved roret har Killing Gandhi tilføjet en ny dimension til deres musik og opnået den perfekte “melo-death sound” som bandet søgte.

Med dette nye album er Killing Gandhi klar til at tage et skridt op ad stigen, vinde nye fans, og bemærke sig som en større spiller på den internationale metalscene.

]]>

sep 29 2018

Details

Date: september 29, 2018
Time: 20:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør