Indlæser Events

Dødsmarch over Dannevang: ENDARKEN + CROWN THE BEAST + HELGE

‘Dødsmarch over Dannevang’ er en tour med tre af Danmarks mest fremadstormende metalbands: ENDARKEN (Death/Thrash Metal), CROWN THE BEAST (Death Metal) og HELGE (Black Metal).

Touren er en showcase af tre stærke bands, som de allerfleste danske metalfans efterhånden har hørt eller hørt tale om. Det er alle musikere med årtiers erfaring, der samler sig et i et dansk angreb med denne tour.

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 100 kr.
➤ Entré: 125 kr.
➤ HQ DJs: 23:00 – 05:00 (40 kr. inkl. garderobe)

ENDARKEN:
ENDARKEN er et fremadstormende angreb på den danske metalscene. Bandet udgav debutalbummet “The Plague of Truth” i 2021 – efterfulgt af nogle succesfulde koncerter på bl.a. Copenhagen Metal Fest og Viborg Metal Fest.

Kender man ikke allerede Endarken, så kan man måske genkende nogle af bandmedlemmerne. Bandet består af forrige og nuværende medlemmer af bl.a. Hatesphere, Lamentari, The Vision Ablaze, Mother of All og Chaoswave.

Endarken er death/thrash metal – til tider hurtigt og aggressivt, til tider tungt og ødelæggende – med et lille melodisk islæt. Bandet er indtil nu blevet produceret af en Danmarks stærkeste producere Tue Madsen, som har også drejet knapper for Meshuggah, The Haunted og mange flere.

CROWN THE BEAST:
Crown The Beast er udsprunget af den fynske undergrund, med et simpelt mål for øje; demonstrer, at den odenseanske dødsmetalscene lever i bedste velgående og har tænder der ikke giver slip før du mosher. Med et tungt fundament af dødsmetal fra den gamle skole, står hjørnestenene af grooves og guitarharmonier solidt plantet.

HELGE:
Helges musikalske retning på ”Neuroplasticity” har rod i hans ønske om at gå i dybden med sig selv og være observatør på de indre kampe som engang var. Dermed få dem kanaliseret ud i form af aggressiv/depressiv Black Metal kombineret med melodiske elementer og en vis følsomhed. Trods det mørke univers, er der lysglimt og sejr at finde i lyrikken. ”Neuroplasticity” er en terapeutisk rejse gennem det mørke sind og ind til ilden, der nu for alvor brænder i ham. HELGE er erfarne musikere, der bl.a. har medlemmer fra Autumn Leaves, Cor Vacante, Woebegone Obscured, Inbreeding Rednecks, Frameless Scar og Funeral Chasm.

maj 11 2024

Details

Date: maj 11
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 125kr / 100kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event