Indlæser Events

døssing – All Inclusive – ALBUM RELEASE PARTY

døssing er en nydannet søskendetrio bestående af Jon, Aske og Mathilde Døssing Bendixen, som musikalsk bevæger sig inden for instrumental jazz, der i høj grad er betonet af en legesyg tilgang samt en umiskendelig kemi i deres kompositioner og udtryk på scenen.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 75 kr.
➤ Entré i døren: 100 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Når man som lytter og publikum bliver introduceret til døssing fremgår det tydeligt, at trioen kommer med en baggrund, hvor musikken og det kreative islæt har været en dybt forankret del af livet.

Det er nemlig ikke helt tilfældigt, at søskendeflokken har fået denne del med i bagagen. Som børn af folktronica-pionererne fra Sorten Muld og med store dele af deres barndom i bofællesskabet Toustrup Mark i Østjylland, kan døssing siges at have fået musik, fællesskab og samskabelse ind fra barnsben. Efter en årrække, hvor søskende hver især har været optaget med andre musikalske projekter såsom Abekejser, AySay og Total Hip Replacement, er de tilbage i samlet flok lige som de var i barndomshjemmet og er nu klar til at gøre sit indtog på den danske jazzscene.

døssings musikalske univers inviterer publikum til at læne sig tilbage i stolen og lade tankerne flyde, og andre gange til at slå sig løs på dansegulvet. Med keys, synthesizers og effektmaskiner på basun og vokal samt akustisk trommesæt kombineret med den taktfaste trommemaskine, leger døssing med mødet mellem det elektroniske og analoge og skaber på den måde et stemningsfuldt og drømmende univers.

Udover deres musikalske udtryk har døssing-trioen også en særskilt og iøjnefaldende mystisk visuel identitet, der minder om David Lynchs Twin Peaks æstetik, men blandet med den pastel-farverige, antikke stil kendt fra The Grand Budapest Hotel. Dette er heller ikke en tilfældighed, da bandet på deres kommende singles og debutalbum ‘All Inclusive’ tager lytteren med ind i et fængende univers, som kredser om de følelser, æstetikker og mystiske betragtninger, der forekommer på en rejse gennem et fiktivt hotel.

feb 18 2022

Details

Date: februar 18
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event