Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Døssing + Beaden

HeadQuarters præsenterer en spændende aften, når vi får besøg af duoerne Døssing og Beaden. Forvent høj kvalitet, smukke, musikalske landskaber og masser af varme og stemning!
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Entré i døren: 50 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23:00-03:00
 
Døssing:
Brødrene Jon (piano) og Aske Døssing Bendixen (Percussion), som hver i sær er dybt involverede i det Århusianske musikliv i projekter som Abekejser, Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet, Total Hip Replacement og AySay, har kastet sig over et nyt fælles duoprojekt – ”Døssing”.
 
De er vokset op i et hjem hvor de har haft både klaver og trommesæt til rådighed siden de var børn. Det har resulteret i mange timers jam i stuen og udviklet en helt særlig broderlig lydhørhed, som de nu har genfundet.
 
I ”Døssing” er musikken komponeret af Jon og arrangeret i samarbejde med Aske. De blander forholdsvist simple klaverfigurer med trommepad og etnisk percussion så der opstår et meditativt rytmisk vuggende univers. Musikken er luftig og simpel med en nordisk klang og dybde der leder tankerne hen på kunstnere som Bremer/Mccoy, Jan Johansen og Nils Frahm.
 
Beaden:
Beaden er en elektronisk duo, der ligger sig i lagene mellem R&B og Soul. Duoen består af komponist/producer Rune Lak og sanger Line Rothmann, der startede projektet som en grænsesøgen for hvor langt man kan strække og udfordre popmusikken, uden at miste poppens vellyd.
 
Musikken er en sammensmeltning af hiphoppens beatunivers, simple melodier og en gnitrende tekstur. I et virvar af små lækre detaljer ledes du gennem af Lines varme og nærværende vokal. Tekstuniverset er bygget op som sigte, og retning, og Beaden behøver ikke mange ord for at sætte lytteren i stemning. Lines stærke vokalteknik leger med ordene og leverer dem i mange behagelige afskygninger. Sammen med Runes cinematiske lydunivers leverer Beaden statisk musik i konstant bevægelse.
]]>

feb 13 2020

Details

Date: februar 13, 2020
Time: 19:00 - 03:00
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event