Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Doula + Support: Bedlam Boys

Er du til hårdtslående synth, punkenergi og bidende, ærlige tekster? Så kig ned i kælderen på HeadQuarters når københavnske Doula kommer forbi!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré: 75 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.
➤ Kærlighed: 100P

Doula:
Kom og vær med når vi fejrer udgivelsen af Doulas debutalbum ‘Constantly Repeating’, som udkommer den 1. april 2022.

Doula, der startede som et soloprojekt af gruppens frontmand og sanger, Frederik Gøtzsche, er hurtigt vokset sig større til sin nuværende form med medlemmerne Mikkel Anttila (guitar), Lasse Vistisen (bas), Lauge Jørn (trommer) og Emil Duvier (synth). Lyden er en potent cocktail af hårdtslående trommer og slagkraftige baslinjer, gennemvædet i atmosfærisk guitar og melodiske synthriffs. De fleste sange besidder en tryllebindende lunefuldhed, der lægger fundamentet for imposante omkvæd. Doula kombinerer den gamle new-wave nostalgi fra artister som David Bowie, Talking Heads og Orange Juice med den højaktuelle post-punk mentalitet, som frembryder den internationale musikscene i øjeblikket.

Albummet er produceret af danske Brian Batz (Sleep Party People) og engelske multigrammy award-vindende producer og mixer, Eduardo De La Paz (Arcade Fire, New Order). De tre forløbne singler ‘Good Boy’, ‘Constantly Repeating’ og ‘Everybody Knows I’m Out There’ har modtaget international opmærksomhed fra bl.a. BBC Radio og P6Beat, support fra Amazing Radio UK & USA, GAFFA og Spotifys redaktionelle ‘Dansk Indie’, ’Ung Kniv’ og ‘Alt’-playlister.

Bedlam Boys:
Bedlam Boys er et århusiansk projekt, der tæller medlemmer fra Tilebreaker, Hunger og Tots. Med inspiration i alt fra beskidt garagerock og kontemporær postpunk til western-influeret klassisk guitarspil og introspektiv, ensom country, befinder bandet sig i spændingsfeltet mellem det maniske og kalkulerede, det dramatiske og det intime.

apr 09 2022

Details

Date: april 9, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 75kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event