Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Downtown July – EP-release: ‘Alt Latter Bliver Til Ekko’ + Support: William Gerdes + Sauna Senere

D.28/10 udkommer Downtown Julys længe ventede EP “Alt latter bliver til ekko”. Den er længe ventede til dels fordi bandet ikke kan vente mere med at dele den med omverden, men også fordi den har været længe under vejs. Eventyret startede, sidste oktober, med en rejse til England for at indspille i selveste Abbey Road og kulminerer nu på HQ til en festlig aften. Der kan forventes en dybdegravende lettelse manifesteret gennem musiske energiudladninger og glæde af at være i mål med en ambitiøs og smuk EP.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 70 kr.
➤ Entré i døren: 90 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.

Downtown July:
I skabelsen af Downtown Julys eksplosive, dansksprogede musik, praktiserer de lyst til leg og et opgør med faste genrer.
De hårdtslående grooves og dybe klangflader flyder uløseligt sammen med teksterne som rammer en bred repræsentation af, hvordan en eksistens har mange facetter – fra forsøgt fuld kontrol til gennemgribende magtesløshed.

Der kan forventes både et skrøbeligt og kraftfuld take på dansksproget indierock.

+ Support: William Gerdes + Sauna Senere

William Gerdes:
Gennem dystre og tunge elektroniske kompositioner forener William Gerdes installationskunstens eksperimenter med hiphoppens og poppens relaterbare ærlighed. Centralt i værkerne står vokalen og processeringen af samme, der gennem selvbyggede mikrofoner og specialdesignet beklædning får en nærmest fysisk karakter, som på samme tid er dragende og fremmedgørende.
Med elektronik og teknologi som sine partners-in-crime ønsker William Gerdes at skabe musikoplevelser der stiller spørgsmålstegn, og fællesnævneren i arbejdet med hans værker kan opsummeres med ét ord: Nysgerrighed.

Melankoli, blottelse og kampen mellem den rationelle og den følelsesmæssige del af mennesket er blandt de lyriske omdrejningspunkter – en splittelse og en konflikt der kompositorisk er spejlet i mødet mellem menneske og teknologi.

I et sammenkog af inspirationskilder mødes popkultur og lydkunst, minimalisme og maksimalisme og ikke mindst stilhed og støj, alt imens William Gerdes’ syntetiske universer udfolder sig.

Sauna Senere:
Det punk-pop romantiskevanvidsorkester Sauna Senere består af fængslende forsanger og guitarist Johan Bølling-Ladegaard, keys og synthekvilibrist Jakob Ferdinand Hansen og hurtigtslåendetrommeslager Anders Nebeling.
Med aarhusianske Sauna Senere kan der forventes uptempo sange med masser af energi. En næsten barnlig ærlighed skinder igennem når bandet bevæger sig fra det ene lydunivers til det andet, alt mens energien er lige ved at flyde over. Inspireret af punk-, pop-, rave-musik og meget andet, skaber sauna senere en unik lydoplevelse.
Bands of Tomorrow skriver: “På trods af pigtrådsguitar, dunkende basmelodier og hastende trommerytmer er der en følsomhed over musikken, der på sammetid både føles som en parodi af og en hyldest til flødepoppen.”

nov 05 2022

Details

Date: november 5, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 90kr / 70kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event