Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

DRÖN RELEASE: DRÖN + FOSSILS + RAILTHIN BROTHERS + DJ DUSTY WAX

Endelig sker det. Fredag d. 13. December holder eksil-vestjyderne i DRöN release for deres længe ventede 7-tommerskive på HeadQuarters. For at fejre dette vil DRöN og HeadQuarters byde folk på et af de mest interessante duo-ekstravaganzaer i Aarhus i nyere tid. Der er blevet samlet et massivt line-up denne aften, hvor det kære publikum vil blive flået rundt i manegen af 3 vidt forskellige duoer, som hver især repræsenterer deres gren af rockmusikken og herefter vil Monkey Club’s DUSTY WAX flænse dansable syvtommer-singler ud over anlægget. Der vil ikke være flydende synthesizere og ømme korstemmer, men der vil være tørret dabs efter “først til mølle”-konceptet! Det her BØR du ikke gå glip af. Tag alle dine venner med.

DRöN
Med inspiration i rockscenen fra 60’erne og til i dag, spiller DRöN potent rock med buldrende tønder, hylende guitar og vrælende vokal. Musikken er skabt udfra tesen om, at få en dynamisk og hårdslående lyd ud af duo-formatet. Det tunge riff er i højsædet, når DRöN laver en smeltedigel af forvrængede forstærkere, primal-sang, rungende kedler og snærrende bækkener.

Fossils
Den danske duo Fossils har skabt et musikalsk udtryk der skærer ind til benet, og resultatet er et hårdt, tungt og komplekst lydbillede, der er baseret udelukkende på bas og trommer. Musikken kan karakteriseres som intens up-tempo rock der trækker på elementer fra punk og metal.

The Railthin Brothers
Railthin Brothers aka brødrene Kim og Bo Hjort Jeppesen har været konstante igennem 15 år. Som makkerpar i bl.a. PowerSolo, Kim and The Cinders og Heavy Trash har de turneret Europa og USA tyndt, udgivet plader, lavet et originalt film-score og musik til talrige internationale reklamer. Deres mange turnéer og albumudgivelser har bragt dem til samarbejde med legendariske musiknavne som Andre “Mr. Rhythm” Williams, Jon Spencer (Blues Explosion), Howe Gelb (Giant Sand) og film instruktører som James Barclay, Anders Morgenthaler, Mikkel Serup og Milan Peschel. “At se the Railthin Brothers er som at få et skud penicillin. Kim Kix og Atomic Child lægger sikkerhedsnettet fra deres supergruppe PowerSolo for at tilgå moderne musik med alarmerende vildhed og listigt dræberinstinkt. Dette er Donkey Punk, når det er mest råt og intenst!” – GAFFA

DJ Dusty Wax
Dusty Wax flækker 7-tommersingler som et samurai-sværd. Rock’n’Roll bliver serveret i sin reneste form, når Mr. Wax smider sneglebrættet på 45 og lader musikken gøre arbejdet. Denne DJ vil du ikke gå glip af.

]]>

dec 13 2013

Details

Date: december 13, 2013
Time: 20:00
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event