Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Dusin + Support: Rasmus Rydahl

Dusin er dansk pop-duo bestående af Mads Vadsager og Jesper Nohrstedt. ➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 21:00
➤ Forsalg: 40 kr.
​➤ Entré i døren: 60 kr.
​➤ Kærlighed 100%
_______________________ Dusin
De to musikere har sammen skabt et elektronisk popunivers med dansksprogede tekster, der suppleres af atmosfæriske og headboppin’ beats i en elegant balancering mellem det kompromisløse og det let tilgængelige. Alt sammen leveret af dansable vibes og en ungdommelig glød.

Dusin har siden debut-EP’en Halvtolv (Maj, 2018) vist en ny og moden retning med mere melankolsk lyrik og støjende produktioner. Bl.a. singlen”Mens Alting Størkner” (Januar, 2019) viser, at Dusin tør lave popmusik på deres helt egen måde.

2018 har trods duoens nylige opstart været et travlt år på livefronten med koncerter rundt i Danmark (SmukFest, DR Koncerthus, Lille Vega, Musikhuzet Bornholm etc.). + Support: Rasmus Rydahl Rasmus Rydahl er 80’er Anne Linnet og Tame Impalas Kærlighedsbarn!

Rasmus Rydahl laver organisk-elektronisk dansksproget popmusik. Rydahl udgave sin første single ‘Stå For Dig’ i december 2018 og nummeret blev efterfølgende udvalgt til ”Ugens Kanon” i DR’s Karrierekanon, og fik efterfølgende airplay på P3 og P6 BEAT.

Med en baggrund som guitarist for forskellige danske artister har Rasmus Rydahl masser af live-erfaring, men det er dog en af de første gange han kan opleves live i eget navn.

]]>

maj 18 2019

Details

Date: maj 18, 2019
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 60kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event