Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

ELBA

ELBA
Det danske pop-stjerneskud ELBA har i 2019, med sin 80’er inspirerede popmusik, formået at indtage den danske musikscene med manér med en række markante festivaloptrædener, herunder Alive Festival, SPOT Festival, Copenhagen Pride på Rådhuspladsen i København og ikke mindst det klare højdepunkt på Roskilde Festival, hvor hun lukkede og slukkede Countdown scenen foran et intenst og feststemt publikum.
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23:00-05:00
 
ELBA:
Foruden at have været særdeles aktiv på livescenen, har ELBA også løbende suppleret med en masse musik i form af fire singleudgivelser – senest ’Dirty Footprints’ som udkom 29. november som en perfekt afrunding på et begivenhedsrigt år. Dette betyder dog ikke, at ELBA har tænkt sig at gå ned i kadence i 2020. Hun har således været særdeles aktiv i studiet henover vinteren, og der er allerede mere musik på vej samt udsigt til udgivelse af en debut-EP der lander i starten af marts.
Sammen med EP-udgivelsen, tager hun desuden på en omfattende turné, der bringer hende rundt omkring i det danske land med sit band.
 

ELBA og hendes musik er heller ikke gået ubemærket hen i både det danske og internationale medielandskab. I Danmark har hun således modtaget omtale fra medier som Regnsky, Gaffa og Bands of Tomorrow, hvor sidstnævnte senest har fremhævet hendes Roskilde-koncert som én af deres højdepunkter fra 2019 – en koncert de da også gav 5 ud af 5 stjerner. Også engelske Clash Music har gjort opmærksom på den danske sanger og sammenligner hende blandt andet med den svenske pop-dronning Robyn, med ordene ”There’s a sense of Robyn’s rebellious individuality on show, with ELBA able to carve out her identity”.

sep 18 2020

Details

Date: september 18, 2020
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event