Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Electric Elephants + Support: Nicotine Nerves

Københavner-kvartetten Electric Elephants har gennem de seneste par år fået en studie- og liveerfaring, der gør, at bandets spacede, psykedeliske univers, i den hårde ende af rockskalaen, står knivskarpt, hvor selvtilliden stråler ud fra både scene og højttalere.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 21.00
​➤ Forsalg: 60 kr.
➤ Entré: 80 kr.
​➤ Kærlighed: 100P Electric Elephants:
Med rødder i nyere stoner-rock som Turn Me On Deadman og Kyuss, og med intuitiv forståelse af magien i klassiske bands som Black Sabbath, Pink Floyd, T. Rex og Frank Zappa har Electric Elephants skruet deres helt eget udtryk sammen, hvor den kreative opfindsomhed er grænseløs i ord, lyd og billeder.

Grungen er ikke glemt, og genoplives i den grad i en helt ny og spændende indpakning hvor de her drenge i den grad formår at komme ud over scenekanten, visuelt og energimæssigt forstærket ved at sanger Mads Riiskjær Jarnouw, samtidigt smadrer løs på trommesættet.

På Ep’erne …Thank You Brother Star og senest In The Great Dark Between The Stars viser de enorm kreativ spændevidde, og en kollektiv spilleforståelse, som i dag er tæt på perfektioneret ved koncerterne.

David Fricke fra Rolling Stone Magazine, Dizzy Mizz Lizzy (som Electric Elephants har supportet) Baby in Vain og utallige musikere elsker dem, og fan-klubben vokser for hver koncert. Electric Elephants triumferede stort på SPOT 2016 og var selvskrevne gæster igen i 2017. Electric Elephants – Mads, Mikkel og Mathias – tager nu for første gang ud på Danmarks turné i eget navn, hvor Paw Skovbye nu er blevet en fast del af bandet på guitar og synth. Det er elektrisk, det er elefantastisk, det er nerven af beskidt og innovativ rock’n’roll.

I den sidste halvdel af 2017 har bandet skrevet kontrakt for G/S/A med det anerkendte tyske selskab Motor, hvor bl.a. også Kellermensch huserer, og planen er at Tyskland skal erobres iløbet af 2018. Nicotine Nerves:
De to drenge fra Nicotine Nerves, Rasmus & Frederik, har trods den unge alder på blot 21 år, revet rødderne op fra Sønderjylland og flyttet til Århus for at udleve drømmen om at blive den næste generation af båndoptagende, vinylelskende, VHS-filmende samt sort kaffe drikkende rock legender. Med en fremstormende attitude og et sjældent set gå på mod, er Nicotine Nerves et vaskeægte analog band fra det 21. århundrede. Musikken de to drenge spiller kan bedst beskrives som Garage Punk tilsat et ekstra stort skvæt benzin samt deres helt egen måde at gøre tingene på. Grundlaget for bandet blev dannet efter deres 5. koncert hvor Rasmus & Frederik havde aftalt at lilletrommen skulle flyve efter sidste nummer og rammes med et homerun fra guitaren. Det gik dog ikke som planlagt. Lilletrommen fløj ganske vist, men med et alt for kraftfuldt kast fik de revet et par lamper ned og endte i stedet med en regning på 5.000,-. Efter den oplevelse, vidste de at det var rockens veje de måtte følge. Nicotine Nerves er ængstelig, stressende og hårdtslående rockmusik, der rammer dig lige i dit blødende musikhjerte.

]]>

sep 13 2018

Details

Date: september 13, 2018
Time: 20:00 - 04:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event