Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

ESM: GOLDY GOLIGHTLY + WONDERLAND

Kombinationen af drømmende pop melodier og alternativ rock, giver Københavnske Wonderland en indbydende lyd og er en rejse gennem tid og genrer – Fra 60’erne til 90’erne. Stones, Vaselines og Pixies er alle bands som Wonderland har ladet sig inspirere af, trods de har deres eget tag på denne udforskning af forskellige afarter af rock.

https://www.facebook.com/WONDERLANDDK


Goldy GoLightly
opererer i spændingsfeltet mellem moderne scenekunst og storladen indie-pop. Det musikalske udtryk svæver mellem natur-nostalgi og skandinavisk melankolsk indiepop og indietronica, men med en finurlig lethed i de stærke temaer, som sangene er opbygget omkring.

Navnet ’Goldy GoLightly’ er inspireret af Audrey Hepburn i rollen som Holly Golightly i filmen Breakfast at Tiffany’s. Holly Golightlys karakter var sårbar og altid lidt ude af sig selv, men på samme tid uforudsigeligt tryllebindende og dragende. Sammen med forsanger Mette Marie von Essens kælenavn og alias, ’Goldy’, blev bandnavnet til som overskrift til en musikalsk viderefortolkning af denne fortryllende karakter.
Udover von Essen består bandet af prominente danske musikere fra indie-miljøet, herunder medlemmer fra Bodebrixen, Striving Vines og City Syd; projekter som hver i sær bygger på hårdt arbejde, stærkt talent og en viljestyrke, som kaster succes af sig både herhjemme og i udlandet.
https://www.facebook.com/pages/Goldy-GoLightly]]>

sep 25 2013

Details

Date: september 25, 2013
Time: 21:00
Cost: 30kr
Genre:
Website: FB Event