Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

ESM: THE BOY THAT GOT AWAY+ PENTEFFECT

The Boy That Got Away er et anerkendt navn i den danske musikbranche og har høstet kæmpe roser fra Bl.a. Tim Christensen, som skrev følgende på DR.dk ”Jeg glæder mig meget til at høre mere til The Boy That Got Away. Der er en sound, en attitude, en suveræn melodisk sans og ikke mindst en masse energi”.

The Boy That Got Away har spillet store koncerter på bl.a. Skanderborg Festival, Jelling Musikfestival, Nibe Festival og Danmarks Største Fredagsbar sammen med VETO, I Got You On Tape og WhoMadeWho. Derudover har The Boy That Got Away opvarmet for det anmelderroste californiske rockband RIVAL SONS, som tidligere har spillet sammen med AC/DC, samt turneret verden rundt.

The Boy That Got Away er i øjeblikket i Medley studiet for at indspille deres debutudgivelse med produceren Soren Andersen (guitarist i Glenn Hughes, Deep Purple).

http://theboythatgotaway.com/PentEffect er et energisk og eksperimenterende hard rock-band fra Horsens/Aarhus. De fire unge musikere forstår at kombinere blues, rock og metal så det går op i en større enhed.
 
Folk, der kan lide hårdtslående rock, skal ikke snyde sig selv for et lyt. Efter udgivelsen af EP’en ”For the record” kan man for alvor høre et velspillende, tight og solidt rockband der forstår at fyre den af fra første akkord. Det er god larm, overraskelser og kvalitet for alle pengene. https://www.facebook.com/penteffect
]]>

nov 20 2013

Details

Date: november 20, 2013
Time: 21:00
Cost: 30kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event