Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

FARROCK med Casper & Frankie – Live Show 2018

Casper & Frankie om Farrock: Jo altså, det hele startede jo for hundrede år siden engang i 2017, hvor vi mødtes over en sund besættelse til Metallica’s evigunge “Sorte Album”. Mødet var jo dømt til at udvikle sig og vi fandt hurtigt hinanden i kærligheden for at øse de helt store tanker som singleforældre, tilsat en ung Bon Scott eller lidt ældre Springsteen i ørene. Vi kalder hele baduljen ‘Farrock’. Vi ELSKER det og nu tager vi på tour. Ligesom de rigtige gør det. Og det sker lige nu. LIVE. SMUKT. Maise Njor, Berlingske om Farrock:
“Der kommer et punkt i enhver kvindes liv, hvor hun må indse, at hun i virkeligheden er en buttet mand med gorillaslips og hang til AC/DC. Mit indtraf for mange år siden, og derfor føler jeg mig helt tryg, når jeg hører Casper & Frankie tale om fede riffs og trommesoloer i “Farrock” på P6 BEAT. Man bliver straks mere utryg, når de to single dads mellem numrene f.eks. diskuterer, om mænd i deres alder skal bruge balsam. Det er skønt, sjovt, og man har en god undskyldning for at få sig lidt Bruce Springsteen eller Metallica. Og f.eks. høre følgende om et Bruce-nummer: “Det er som om, han er liderlig i mol.” Frankie om Casper:
Casper er jo radiovært på DR. Men før han fandt sit kald spillede han trommer i alle mulige og umulige bands. Han kan godt finde på at blære sig med at han går til yoga, og så vil han mega gerne igang med at lave sit eget keramik. Casper er også begyndt at bage. Så helt igennem en stand-up-guy.
Casper om Frankie:
Frank “Frankie” Ziyanak er jo musiker, sanger og sangskriver. Du husker måske Death to Frank Ziyanak eller Wong Boys, sammen med Stefan Kvamm. Frankie ynder også læderarbejde og at lave en fin tatovering i ny og næ. Og så har han ret gode romkugler med kaffe til. En af de gode drenge. Kramzere fra Casper & Frankie ➤ HQ åbner: 19.00
➤ Showstart: 20.00
➤ Kærlighed: 100P

]]>

apr 14 2018

Details

Start: april 14, 2018 @ 20:00
End: april 15, 2018 @ 06:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør