Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

Fauna 5

Legesyg musikalsk hyldest til verdens fauna!

På jagt og på vagt – i spring og i dvale – i flok og på egen hånd – på sporet og i skjul. Lyden af Fauna 5 er på en gang enkel og kompliceret, uprætentiøs og sirligt sammensat.

—————
Da vi fortsat ikke ved hvad fremtiden bringer os ift. at åbne HQ op for fysisk publikum, er der derfor ingen fysisk billetsalg igangsat endnu.
➤ Planlagt entré i døren: 70 kr.
—————

Fauna 5 er trommeslager og komponist Andreas Skambys projekt, som første gang så dagens lys i forbindelse med Aarhus Jazz Festival 2018.

Musikken tager afsæt i dyrelivet og de oplevelser og observationer, der har vakt begejstring, forundring og nysgerrighed hos Andreas. F.eks. de ligheder, han ser i dyrets og menneskets adfærd.

I det store hele er musikken en hyldest til verdens fauna og afspejler den legesyge tilgang i gruppens sammenspil.
Bandet tæller yderligere fire musikere, som Andreas Skamby spiller sammen med i andre konstellationer – blandt andet I Think You’re Awesome, Alex Jønsson Trio og Bagland (NOMAD).

Fauna 5 udgiver deres debutalbum i 2021.

“Musikken ligger langt over dagligt vande, og det fortsætter i nummeret Fauna. Orgel i regnskov, blæsere i trækronerne og keyboard som flyvende lydtæppe. Stilen er svær at beskrive, men genreløs, uden for genre eller ligefrem genrefri falder i tankerne. Alle udtryksformer er i spil. Bare ikke de sædvanlige.”
Ebbe Lautrup, JazzLive Blog

jul 13 2021

Details

Date: juli 13, 2021
Time: 19:00 - 23:00
Cost: 70kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event