Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

FOREDRAG: LET'S DANCE

Spilproducer Esben Kjær Ravn fra spilfirmaet Kong Orange, der står bag “Let’s Dance – A Casual Game About Death”, kommer og præsenterer den spritnye demo af spillet og ideerne bag. Spillet bliver udviklet til iPad, og går ud på, at man som døden danser rundt og sørger for, at folk stiller træskoene. Det har musik af Anna Lidell, Sjakket, Spejderrobot, Eberl42, Mikkel Filholm, Pierre Lynx, Christopher McLaughlin og Nicolai Absalon. Og bevægelserne i danseanimationerne er skabt af danserne Raphaël Ferdinand Eder Kastling og Mette Kosack med hjælp fra The Lulu Art Group. Fortællingen i spillet er en sort humoristisk fortolkning af den makabre kulturhistorie om Døden og Dødedansen.

Under foredraget vil du få præsenteret processen, der har ledt til, at der er interaktiv dødedansemusik fra hele syv forskellige danske musikere i demoen. Desuden vil du få at vide, hvordan professionelle dansere har udviklet Dødens dans i spillet. Og du vil også opleve, hvordan det hele er baseret på historisk research foretaget af forskere fra Aarhus Universitet, som bliver omsat i bogen “The Reaper – A Biography”, der udkommer parallelt med spillet. Du får også en unik mulighed for at spille de 8 baner i den helt nye demo af Let’s Dance ligeså tosset du vil på de iPads, som Kong Orange har med.

Støt spillets færdiggørelse ved at følge med i udviklingen herDet har stor betydning for finansieringen af den endelige udgivelse.

]]>

jun 19 2013

Details

Date: juni 19, 2013
Time: 17:30 - 18:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event