Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

FOSSILS + OXX

FOSSILS kigger konstant efter nye veje til at udtrykke Duo formens rå og simple kraft, kun udstyret med ét standard trommesæt og én bas, én amp og én bas pedal.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 120 kr.
➤ Entré i døren: 145 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00 (soul, funk & disco)

 

Bandet har både spillet på små og store venues igennem tiden, men de har altid holdt af at spille i øjenhøjde med publikum, hvor kontakten og magien mellem band og publikum har den bedste chance for at manifestere sig. Bandet spiller sjældent live, men den 19. januar 2024 kommer FOSSILS forbi HQ for at spille i hjembyen hvor det hele startede.

 

Oxx er et dansk avant-hardcore band; et destillat af dets tre medlemmers baggrunde i så forskellige genrer som bluegrass, dødsmetal, free-folk og filmmusik, filtreret gennem hardcoren’s konfrontatoriske agression. Resultatet er en malstrøm af ondulerende tempoer og metre, nådesløs vokalgalskab og flagrende lemmer.

Deres seneste plade “The Primordial Blues” er musik skrevet til en sonetkrans om desperat men ekstatisk perversitet i mødet med det moderne. En auditiv tilnærmelse af at være hæmningsløst beruset, mens man bliver tævet ihjel med en Thomas Pynchon roman.

Alexander Bossen : Guitar, Vocals
Anders Frodo S. Mikkelsen : Bass
Martin Aagaard Jensen : Drums

jan 19 2024

Details

Date: januar 19
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 145kr / 120kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event